DEJAVU DI KINABALU

June 29, 2012





Siapa tengok drama ni, sila angkat tangan !

Wahh, ramainya yang tengok.. hehhehe

Saya sudah ketagih tengok drama ini.

Best la drama ni, nak-nak hero dia, Aqasha (^_~)

Saya tak nak sertakan sinopsisnya. Sebab, saya pun tak baca sinopsisnya. Nanti, tak suprise la kan?..

Then, lagi satu. Tetiba lak boleh suka lagu tema dia, Butterfly, walaupun itu bukanlah lagu baru.. Suka sangat, nak-nak Aqasha ada nyanyi lagu ni dalam drama ni.

Jom kita pakat-pakat tengok cerita ni ye.. Tapi, walaupun saya suka perasaan antara watak Aqasha dan Tiz dalam drama ni, kesian jugak sebenarnya kat tunang Tiz, yang dilakonkan oleh Nazim.. 




P/S : Malam ni nak balik kampung, Kedah :)



Ros.reeza

You Might Also Like

26 comments

  1. tertarik dgn cter ni sbb sama mcm cter korea he3...

    ReplyDelete
  2. saya angkat kaki sebab tak tengok. hihi

    ReplyDelete
  3. Tak tgk sbb anak sibuk nak tgk citer cartoon...huhuhu...

    ReplyDelete
  4. kak lia : aik, sama cam citer Korea ek?.. tak tahu pun.. huhuhu..

    mrs eddy, Husna & mama isha : La..nape tak tengok?.. best la :)

    fiza :hehhe.. kalau anak nak tengok kartun, kite memang kalah la..kan.

    ReplyDelete
  5. tiap2 hari kalau smpt mmg layan cite ni...cam best je...hikhik

    ReplyDelete
  6. Belum berkesempatan utk menonton drama ni..

    Salam perkenalan..
    Singgah sini dari Jemarisuri & follow

    ReplyDelete
  7. Tak tengok huhuhu tak minat Aqasha...

    ReplyDelete
  8. xtengok..kat sini xde tv la..

    ReplyDelete
  9. wani jrg tengok hihi...salam kenal juga dr wani :))

    ReplyDelete
  10. Tengok2 mcm tu jer koz selalu berebut channel dgn anak dara ni.. :)

    ReplyDelete
  11. saya suka cerita ni..tapi tiap kali tengok, mesti rasa kesian sangat dekat nazim tu..dia terlalu baik..

    ReplyDelete
  12. ya ampun dah brpa kali baca pasal n3 drama ni...but x pernah tengok lagik..nnt nak ushat kat blog drama melayu plak :))

    ReplyDelete
  13. tak dapat nak tengok selalu.
    tapi saya suka nazim

    ReplyDelete
  14. kadang2 tengok kadang2 tak. hehehe. tapi kesian tunang dia. dah la baik. hmmm.

    lagu yang tak best kalau dah jadi ost dram automatik jadik best. hehehe

    ReplyDelete
  15. suka juga citer nih,tp tu la xtau mcmmana ending dia,sbb tiz dah tunang,mcm kesian lak tunang dia tu sbb baik..

    ReplyDelete
  16. zana x tgk la yunk.. hihihi.

    p/s: tq sebab sudi singgah & drop komen kat blog zana! keep blogging dear..

    ReplyDelete
  17. salam kenal :)

    saya pon angkat tangan jugak..tapi tengok kat tonton je lah..

    ReplyDelete
  18. tak tgk...sbb balik keje lambat...huhu...


    hai, tengs drop by my blog n following mine, dtg sini nak follow balik...nice blog!!

    ReplyDelete
  19. sy pun tgk citer neh...

    uhhhh.....suke tgk..plus lagu butterfly tu membuai jiwa la...

    ReplyDelete
  20. tak tengok..tgk Ameera sekarang hikhikk

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS