MINUM-MINUM KAT OLD TOWN

July 09, 2012

Hari ni just nak share cerita minum-minum kat Old Town White Coffee di Sungai Petani..




Kalau saya datang sini, mesti saya order Oldtown White Coffee-Hazelnut. Saya memang suka sangat... Selalunya, saya akan order yang sejuk, tapi, disebabkan batuk-batuk, saya order yang panas pulak. Tetap sedap jugak....



Ni, anak buah saya, Dania. Dia order Orange Juice. Dia kata tak sedap, sebab masam.. hhehe.. Tapi, pada saya sedap...

wah..kecik-kecik sudah pandai ber-old town yek....




Bila dah balik, baru perasan, tak ada gambar makanan yang saya sempat ambil. hehehe.. Mana taknya, sampai je makanan, terus makan....

Antara yang kami order, ialah Kaya Butter Toas, Mini Spring Roll Basket, dan Nasi Lemak with Fried Rice...

 Cuma satu je yang tak best hari tu, layanannya kurang memuaskan.. Pekerja yang ambil order tak nak senyum langsung... Letih ek??....



Ros.reeza



You Might Also Like

7 comments

  1. p otwc mmg suka minum kopi nyer samada white coffee @ mocha.. hazelnut x berapa boleh nak p he3

    ReplyDelete
  2. tak suka juga kalau waiter/waitress acuh tak acuh je.
    kadang2 lain yg diorder, lain yg sampai

    ReplyDelete
  3. Ada jenia org susah senyum Ros. Itu jenis waiter tak mudah senyumlah agaknya - penat kerja:(

    ReplyDelete
  4. best tu... sy xpnh lg g sini sbb hubby xsk.. hihii

    ReplyDelete
  5. ayu tak pernah masuk old town lg..mcm sedap ;-)

    ReplyDelete
  6. xpenah lg cube mkan sana..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS