Thursday, August 30, 2012

MERDEKA

Thursday, August 30, 2012
Tak nak cakap banyak. Cuma nak bagitahu, esok 31 Ogos 2012 . Ada apa dengan tarikh tu?.. Jika anda rakyat Malaysia, dah tentu boleh jawab k...

JALAN-JALAN RAYA KE 2

Thursday, August 30, 2012
Selamat Pagi.. Tengok tajuk di atas, terpaksa melangkau ke raya ke 2, kerana gambar-gambar raya pertama semua tertinggal kat rumah di JB. ...

Monday, August 27, 2012

KEMBALI PULANG

Monday, August 27, 2012
Hai semua :) Hari ni dah start kerja.. Yeay! Eh, seronok ke dah masuk kerja ni?.. hihihihi.. Setelah seminggu bercuti kan... Masih dalam...

Tuesday, August 14, 2012

MACAM-MACAM

Tuesday, August 14, 2012
Hai semua.. Selamat menjalani ibadah puasa yang ke 25 ye.. Puasa tak hari ni?.. Alhamdulillah, kita semua masih diberi kesempatan untuk ...

Monday, August 13, 2012

Thursday, August 09, 2012

KECELARUAN FIKIRAN?

Thursday, August 09, 2012
Selamat petang semua.. Hari ni 20 Ramadhan.. Lebih kurang seminggu lagi, kita akan bertemu dengan Syawal.. Memang excited nak raya tapi ...

KUIH YANG SIMPLE

Thursday, August 09, 2012
Selamat pagi semua. Alhamdulillah, bertemu lagi kita hari ni kan?.. Selamat menjalani ibadah puasa yang ke 20 :) Hari ni nak share satu ku...

Friday, August 03, 2012

Thursday, August 02, 2012

Mercun PoP!

Thursday, August 02, 2012
Hai semua.. Nak imbau balik zaman dulu-dulu kala. Eh, yeke?.. hihihi.. Sape pernah main mercun pop ?.. Sudah semestinya saya pernah main :) ...

Wednesday, August 01, 2012