Thursday, August 30, 2012

MERDEKA

Tak nak cakap banyak. Cuma nak bagitahu, esok 31 Ogos 2012 . Ada apa dengan tarikh tu?.. Jika anda rakyat Malaysia, dah tentu boleh jawab k...
Thursday, August 30, 2012

Mengapa bah kau berubah....

Mengapa bah kau berubah, mengapa bah?.. (ala-ala Stacy gitu) hihihi.. Cuma nak bagitahu yang Baby arif, anak sedara saya yang ke5 dah beru...
Thursday, August 30, 2012

JALAN-JALAN RAYA KE 2

Selamat Pagi.. Tengok tajuk di atas, terpaksa melangkau ke raya ke 2, kerana gambar-gambar raya pertama semua tertinggal kat rumah di JB. ...
Wednesday, August 29, 2012

Baby Mat yang manjeee....

Hai semua.. Macam mana hari ni?.. mesti banyak terima jemputan rumah terbuka, kan? kan?...  Nak cerita tentang anak saudara saya yang ke 4...
Wednesday, August 29, 2012

ice Cream

  Nak makan ni.. Ada sape-sape nak belanja tak?... Jangan malu-malu ye.. Cakap je kalau sudi belanja... hihihihi p/s: Dari petang sema...
Monday, August 27, 2012

KEMBALI PULANG

Hai semua :) Hari ni dah start kerja.. Yeay! Eh, seronok ke dah masuk kerja ni?.. hihihihi.. Setelah seminggu bercuti kan... Masih dalam...
Wednesday, August 15, 2012

Salam Aidilfitri

Oleh kerana esok dah start bercuti, di petang yang mulia ini, saya nak berikan siap-siap ucapan hari raya untuk semua..   * Selamat Hari ...
Wednesday, August 15, 2012

Air mata di LRT

  Selamat pagi semua.. Selamat menjalani ibadah puasa untuk anda-anda ye :)  Hari ni dah 26 Ramadhan.. Terasa cepat masa berlalu, kan?... ...
Tuesday, August 14, 2012

MACAM-MACAM

Hai semua.. Selamat menjalani ibadah puasa yang ke 25 ye.. Puasa tak hari ni?.. Alhamdulillah, kita semua masih diberi kesempatan untuk ...
Thursday, August 09, 2012

KECELARUAN FIKIRAN?

Selamat petang semua.. Hari ni 20 Ramadhan.. Lebih kurang seminggu lagi, kita akan bertemu dengan Syawal.. Memang excited nak raya tapi ...
Thursday, August 09, 2012

KUIH YANG SIMPLE

Selamat pagi semua. Alhamdulillah, bertemu lagi kita hari ni kan?.. Selamat menjalani ibadah puasa yang ke 20 :) Hari ni nak share satu ku...
Tuesday, August 07, 2012

FOLLOWER ke 1K

Selamat petang semua.. haa, jangan terkejut tengok tajuk kat atas tu ye.. Untuk makluman follower saya baru je mencecah 300+.  Ni nak...
Tuesday, August 07, 2012

Memori Kad Raya

Selamat pagi semua.. Dah 3 hari tak buka blog sebab saya balik JB.. Kat sana tak de tenet-tenet ni... hehhehe.. Semalam, saya ambil cuti. ...
Friday, August 03, 2012

sirap + laici = Sirap laici

Selamat pagi :) Alhamdulillah, hari ini 14 Ramadhan.. Macam mana puasa kita?.. Semoga kita semua akan berkesempatan untuk menunaikan ibadah...
Thursday, August 02, 2012

Mercun PoP!

Hai semua.. Nak imbau balik zaman dulu-dulu kala. Eh, yeke?.. hihihi.. Sape pernah main mercun pop ?.. Sudah semestinya saya pernah main :) ...
Thursday, August 02, 2012

Petua Masakan Cukup Rasa..

Selamat pagi semua.. Alhamdulillah, hari ini 13 Ramadhan.. Kita semua masih berpeluang menjalani ibadah puasa :) Pagi ni saya nak bagi satu...
Wednesday, August 01, 2012

Bibir Kering ?

Selamat Pagi. Alhamdulillah, hari ini kita melangkah ke 12 Ramadhan.  Nak tanya ni, ada tak yang mengalami bibir kering sekarang ni?.. yela...
Powered by Blogger.