KEMBALI PULANG - INILAH REALITI

Monday, 27 August 2012

KEMBALI PULANG




Hai semua :)

Hari ni dah start kerja.. Yeay! Eh, seronok ke dah masuk kerja ni?.. hihihihi.. Setelah seminggu bercuti kan...
Masih dalam mood raya lagi ni.. Ada ke yang masih bercuti lagi ni?.. Janganlah cuti lama-lama, k?.. Mai masuk kerja ye ..  

Banyak benda nak cerita, tapi jap lagi ye..  Sekarang nak tengok-tengok ruang kerja dulu.. hehhehe...



Ros.reeza

28 comments:

  1. cuti lama..masuk keje balik jd lemau kejap hikhikhik....

    ReplyDelete
  2. @Wanieys betul tu.. bangun pagi, ingatkan kat kg lagi .. hihihi

    ReplyDelete
  3. selamat bekerja semula....

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum rose....selamat kembali berblogging...:)

    ReplyDelete
  5. @maszull w'salam:)
    ye, kembali berblogging.. hihihi

    ReplyDelete
  6. @MizzTina a'a.. kena amik masa nak biasakan diri.. hahhaha.. ngade..

    ReplyDelete
  7. ekekeke eyza sepatutnya start kerja kamis lepas lagi tp sebab masih mood beraya makanya semalam baru mula kerja hihi...

    ReplyDelete
  8. @misz_eyza ooo..sambung cuti ek.. samalah dengan saya :)

    ReplyDelete
  9. udah kerja tp mcm x kerja sbb smua pon bantai kumpul ramai2 dan berborak he3

    ReplyDelete
  10. @lia dah cuti lama, mesti banyak cerita nak dikongsikan?.. hihihi

    ReplyDelete
  11. mood sy still kat kg ni. huarghhhhh!!!

    ReplyDelete
  12. lame cuti ni mesti banyak cerita raya.. nanti hapdet keh hehe

    ReplyDelete
  13. tgk kerje ye jgn tak tengok :)

    ReplyDelete
  14. chik as dah lama dah bekerja..hu..hu..

    ReplyDelete
  15. huhu memang liat, lagi liat bila masalah kerja ditimbulakan oleh pengganti huhu

    ReplyDelete
  16. Rasa cam kat ofis..tapi kadang2 macam tengah beraya pulak..semua org sibuk past kueh raye kat ofis ni...malas nak buat keje..hehehehe

    ReplyDelete
  17. agak dingdong2x jugak lah arini...hihi

    ReplyDelete
  18. saya dah kerja hari khamis lepas lagi..so, hari ni tak liat sangat..hehe

    ReplyDelete
  19. seb beklah cuti tahun pun tggl skit...kalo tak mau sambung coti lg nih..adesss hehee

    ReplyDelete
  20. selamat kembali ke tempat kerja ros...
    saya tag ros utk join segmen, jomlah.

    ReplyDelete
  21. selamat hari raya, saya pun liat ni. hari ni pun sorang lagi kat opis.

    ReplyDelete
  22. kena betul-betul semangatkan diri ni..hihi

    ReplyDelete