KUIH YANG SIMPLE

August 09, 2012

Selamat pagi semua.

Alhamdulillah, bertemu lagi kita hari ni kan?.. Selamat menjalani ibadah puasa yang ke 20 :)

Hari ni nak share satu kuih yang amat simple.. hehehhe..

jeng..jeng..


KUIH CORNFLAKES COKLAT BADAM



Ni lah kuih yang paling senang sekali, kan?... Tiap-tiap tahun mesti buat... Mesti semua orang pun tahu kan cara nak buat ni.. hhihihi.. So, tak yah lah saya tulis resepinya kat sini, kan ?.... 


p/s : kebetulan sungguh, Along saya pun buat kuih ini pada hari yang sama di rumahnya.. Mungkin kami memiliki naluri yang sama?... atau ini semua sudah ketentuan ?...


Ros.reeza


You Might Also Like

25 comments

  1. pagi² dah nampak biskut raya .. selalu saya buat yg conflakes madu jer hihihihihi ...

    ReplyDelete
  2. mang mudah tapi bergantung pada yang tukang nak buat tu, mau ke tau mau je..hihihi...

    ReplyDelete
  3. kuih yg simple tp sedap...=)

    ReplyDelete
  4. Walau simple kalau tak rajin dan gigih tak jadi. Tapi bila makan laju je nie Ros sebab rangup kan:)

    ReplyDelete
  5. wahh sedap..cornflake mmg feveret ayu ni..hehe..


    p/s:dear kad raya dah abis..next time ada ayu bagi lagi erk ;-)..salam 20 ramadhan dear..

    ReplyDelete
  6. kuih paling simple tapi sedap..:)

    ReplyDelete
  7. wahh..
    sudah mula baking..
    makneng xstart lg

    makneng follow sini
    jemput follow makneng..

    ReplyDelete
  8. hantar kt rumah sikit yer ros...qalief mesti suka muahahaha...wani tunjuk jer kuih :)

    ReplyDelete
  9. kalau buat kuih ni confirm tak sempat sampai pagi raya!

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum rose...seronoknya dah mula buat biskut raya...:)

    ReplyDelete
  11. rara buat cornflakes madu je.tu pon xbape nk jd.hehe

    ReplyDelete
  12. senang mcm bt cornflakes madu kan... tp tak penah try heheeh

    ReplyDelete
  13. menarik ni... nmpk sdp plk tu.. rjin buat kuih ry hihi.. sy beli je

    ReplyDelete
  14. sedapnyer tgk kuih nie...bak skit...

    ReplyDelete
  15. rajinnya..mesti sedapnya =)
    saya beli biskut tunjuk je =D

    ReplyDelete
  16. sedapppp sebab saye suka cekelat. hehehe

    ReplyDelete
  17. selalu buat cornflakes madu ...coklat jarang2 buat..hehe

    ReplyDelete
  18. Cornflakes coklat taruk badam... Sedapnya.... ;)

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS