Thursday, September 20, 2012

Wednesday, September 12, 2012

hujan : saya suka....

Wednesday, September 12, 2012
Selamat malam semua... sekarang ni dah pukul 11.50 mlm... angin kencang juga kat luar ni.. hujan mula membasahi bumi.. alhamdulillah....  ...

~ PANGGILAN MISTERI ~

Wednesday, September 12, 2012
Nak cerita ni... Tadi, dalam pukul 12.00 tengahari, macam tu lah.. Saya ada terima satu panggilan di pejabat.. Walaupun perbualannya amat...

BERCUTI LAGI

Wednesday, September 12, 2012
Selamat pagi.. walaupun dah  masuk tengahari kan?.. hihihi... Lama rasanya tak updated blog ni.. Eh, lama ke?>. Baru 5 hari kan tak up...

Tuesday, September 04, 2012

SIMPULAN KASIH

Tuesday, September 04, 2012
Masa raya hari tu, saya ada buat kuih popia.. Saya buat yang simpul.. Sebabnya?.. Saya suka makan yang jenis simpul.. hihihi.. Padahal rasan...

RENDANG SPECIAL

Tuesday, September 04, 2012
Selamat pagi semua..  Hari ni nak share tentang rendang yang saya masak masa raya pertama hari tu :) Saya masak Rendang Ayam ikut resepi...