AIR-COND OH AIR-COND

October 05, 2012






Panasnya rasa.. Kat opis ni, air-cond rosak.. Aduh..berkuap rasa.. Kalau air-cond tu ok, bukan main lagi sejuknya.. Menggigil-gigil rasa badan nak demam.. Tapi, bila dah rosak, macam ni pulak rasa... berpeluh-peluh ni ha...


Kan best, kalau di saat-saat ini ada orang menghulurukan kipas..

Macam ni :



Kalau tak ada macam tu, macam ni pun jadi lah :)



Tapi, semuanya tak ada.. terpaksalah guna cara tradisional untuk mengipas. Caranya?.. Ambil kertas dan kipas sendiri je.. hihihi...



p/s : semua gambar ambil dari Uncle Google :)

You Might Also Like

27 comments

  1. tempay sya pula terlebih sejuk..

    ReplyDelete
  2. hehehe meh tukar kt ofis ayu jp..sini sjuk..hihi

    ReplyDelete
  3. mesti kipas tu berkata-kata 'tu la time ada aircond langsung tak pandang, bile aircond rosak baru mencari2'. hehe..

    nk plak kalau duk tempat yg tertutup mmg mcm sauna la :)

    ReplyDelete
  4. anum dah naik beku sejuk nie

    ReplyDelete
  5. Hihi... Ros buat kakak gelak sendiri. Kalau tak ada aircond memang bercintalah buat kerja...

    ReplyDelete
  6. mmg seksa kalau ac rosak..

    so far kat ofis nie dah terlebih sejuk pulak

    ReplyDelete
  7. hahaha..xpela..ada kertas pon jd la..jnji ada angin ;)

    ReplyDelete
  8. Lps ni stand by kipas 'cina' tu ya..:-)

    ReplyDelete
  9. Adoi..mmg berkuap ler gitu bila tak de aircond..Sabo je laa..yer.. :)

    ReplyDelete
  10. kerja dalam panas, tension sekejap....

    salam singgah.....tq

    ReplyDelete
  11. pegi opis lain tumpang air cond jap. hehe

    ReplyDelete
  12. hehehe...sama lah kita... tp kat opis ada satu aircon rosak... so aircond kat tmpt i kenalah buka... sejuk menggigil lh pulak kat sini...=)

    ReplyDelete
  13. hehehe. kalo takde aircond elok la mengular... baru best :)

    ReplyDelete
  14. hihi,sbr sis.. nanti oklah tu dibaiki kan..

    ReplyDelete
  15. hari tu time air cond office saya rosak pun, ya allah..panas sangat rasanya,..

    ReplyDelete
  16. dlu ms sy keje dh rase dh tme ekon rosak.. perghh mmg pnass..

    ReplyDelete
  17. blehjugak buat kipas dengan kertas nnt jadik mcm pic num3 tuh.hehehehe

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum ros...yer la mama kat sini terlebih sejuk plak...;)

    ReplyDelete
  19. adoi..kat rumah saya nie..dah seminggu aircond rosak..asyik tidur luar jer..huhu...

    sesekalikena angin kipas best juga...folo cni jugalah tau...

    ReplyDelete
  20. hehehe...kene guna kipas menual juga la nampak nye kan.... nanti harap2 ada yang baiki..

    ReplyDelete
  21. tak tau nk kata ape..mmg mcm duk dlm oven la jawabnya kan...

    ReplyDelete
  22. kalu time econ rosak, mmg best kalu dpt kipas :-)

    ReplyDelete
  23. hahah tak pun ambil buku nota kecil je xD

    ReplyDelete
  24. kalau kat rumah blackout macam tu la kan? kalau ada kipas kecik yg pakai bateri tu okay la sikit.

    ReplyDelete
  25. Memang panas la kalau macam tu.. hehee

    ReplyDelete
  26. kalo kat opis deqla ni sejuk tak terkata..smpai ketaq2.. rasa mcm nk slowkan je..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS