♥♥ dinner for tonight ♥♥

October 31, 2012




selamat malam semua... makan ape malam ni?.. masak sendiri ke beli jerr.. hihi. malam ni terlebih rajin, maka saya pun masak.. hihi..




aaaa inilah dia.... masak lemak cili api ikan kerisi, ayam masak kicap, sambal udang petai, ikan goreng dan telur puyuh rebus... nyum..nyum. sedapnya. Alhamdulillah..rezeki...
 walaupun biasa biasa je di mata orang, namun tetap sedap di perut saya.. hihihi..

jemput makan ye.



p/s: updated guna phone ni tak se best guna pc la.. tak puass rasa...




♥♥rose♥♥

You Might Also Like

19 comments

  1. Wah ni bukan biase2 tp meriah tu :-)

    ReplyDelete
  2. we olllsss dinner dgn daging grg ngan sup daging :)

    ReplyDelete
  3. kalu msk sndiri simple camne pun ttp sedap,tp mmg menu2 tuh sume nmpak sgt mengujakan, terutama msk lemak kerisi tuh, feveret akak tu

    ReplyDelete
  4. sedapnya....sejak dah posting makan sehari sekali jer..hoho

    ReplyDelete
  5. lparnya ayu tgk..xmkn lg ni..hehe

    ReplyDelete
  6. mak ai meriahnya dinner dia,.. macam2 adaaa

    ReplyDelete
  7. wahh..byknye lauk...menyelerakan!!

    ReplyDelete
  8. telur burung puyuh..? sedap tu.. dh lama xmkn :_)

    ReplyDelete
  9. alahaii perut lapar tgk gmbar mknan..he

    jom terjah kalau sudi :
    http://chot91.blogspot.com/2012/11/kenduri-kahwin-with-my-future.html

    ReplyDelete
  10. sambal udang petai!! sedap tu.. :)

    ReplyDelete
  11. perghhhh masak lemak cili api tu bukan biasa-biasa. rajinnyeee

    ReplyDelete
  12. memang msk sendiri ada kepuasan.. tmbh kalau der orang yang makan... makan sendiri tak best gak...
    betoi update ngan pc jauh lebih bes...

    ReplyDelete
  13. trsa lapar plak..hee

    Jom terjah kalau sudi ..TQ :
    http://chot91.blogspot.com/2012/11/travel-to-singaporeuniversal-studio.html

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS