APABILA SUAMI JUGA KE DAPUR - INILAH REALITI

Friday, 14 December 2012

APABILA SUAMI JUGA KE DAPUR





Selamat pagi kawan-kawan. Apa khabar hari ni?.. Moga semuanya sihat-sihat saja ye.. Alhamdulillah, kita masih bernafas di bumi Allah pada hari Jumaat ini..

Sungguh seronokkan, kalau kita dapat suami yang ringan tulang kan?.. Sama-sama membantu kita di dapur.. hihi..






Apapun, bersyukur dengan apa yang kita miliki. Jangan merungut ye kawan-kawan semua :)







p/s : Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah...

10 comments:

  1. alhamdulillah..syukur sgt2.suami sy pun ringan tulang juga..bila beli brg basah banyak2 mmg dia lah yang akan take over..kdg2 naik sgn juga dgn dia..hehe

    ReplyDelete
  2. betul tu. syukur alhamdulillah, suami saya pun jenis ringan tulang membantu wat kerja2 rumah. nak2 time saya preggy sickness camni. :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah dengan apew yang sy miliki..walaupun en suami tidak menolong sy di dapur, tapi die menolong sy kemas umah...

    ReplyDelete
  4. klu dpt llki yg rjin trun dpur mmg suka..hehe

    ReplyDelete
  5. laki aku jarang sgt masuk dapur..tapi sabtu lepas tetiba dtg angin dia buat cekodok manis...

    punyalah tak pernah masuk dapur, sekali buat sedap pulak tu...hahaha...

    ReplyDelete
  6. Mmg bahagia rumah tangga kl saling membantu ni..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah... bagus kan suami mCam ni...

    ReplyDelete
  8. jgn ja suami yg mls nak tlg isteri..aishh

    ReplyDelete