APAM POLKADOT

December 11, 2012



Selamat tengahari semua ♥♥♥


Hari ni saya nak berkongsi sesuatu. Apakah ia?. hihi. Ya, seperti tajuk di atas tu , Apam Polkadot. baru nak try sekarang ni. Mesti kawan kawan dah cuba buat kan?...

Saya try buat ni masa balik kampung minggu lepas. Buat dengan mak tersayang ♥♥♥

Saya letak inti bluberry dan coklat chip. hihi. Alhamdulillah, dapat renspon yang positif dari keluarga.

Jom kita layan gambarnya ye ..



Apam polkadot yang baru nak dikukus.



Yang ni yang baru masak. Percubaan pertama ni ♥♥


 




 
 
 
p/s : Kawan kawan dah mencuba ke?..

You Might Also Like

17 comments

  1. cantik2 je..
    ciksu tak terbuat2 lagii...

    nak mengedot tu yg MALAS tu ;D

    ReplyDelete
  2. wow warna warni,nampak meriah n sedapppppp!

    ReplyDelete
  3. wahhhh rajin nyer... kalu akak mmg haram

    ReplyDelete
  4. @norhidana miswan
    aka, macam mana nak ke blog akak ye.. huhuhu.. bila saya klik kat nama akak, keluar google circle tu?...

    ReplyDelete
  5. @QasehnyaRania nak mengedot tu memang ambil masa ckit, cik su.. tapi bila dah siap rasa puas sangat.. hihihi

    ReplyDelete
  6. @Anum
    a'a.. apam ni jenis lembut.. sekali masuk je dlam mulut.. hikhik

    ReplyDelete
  7. @Sherwieyna Muzzawer terima kasih.. saje cuba buat.. dan inilah hasilnya :)

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum ros...menarik jer teringin nak cuba juga ni...:)

    ReplyDelete
  9. sy blm try pun lg buat apam polkadot ni..

    ReplyDelete
  10. wahhhhhhhhh...best yer...nk bt jgk la nnt..bt hantaran blh?hahaha :p

    ReplyDelete
  11. Cantiknya apam dot2 tu..M tak pernah berapam lg..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS