CELEBRATE LOVE

December 21, 2012




~~Indah Rupa Dari Baunya~~


Itu yang mampu saya katakan berkenaan minyak wangi ni..  Masa cuba di kedai tu, macam wangi.. Tapi, bila balik rumah dan pakai.. Emmm, tak sedap bau dia. Macam bau masam-masam pulak, tak wangi.. Tapi, tak tahulah kalau orang lain menyukai bau ni.. Pada saya, Oh tidak..Botol dia memang cantik, mungkin sebab tu saya terpikat kot masa nak beli..




p/s : Lain kali, kena cuba bau betul-betul sebelum beli untuk mengelakkan pembaziran~~~

You Might Also Like

19 comments

  1. kalo nak beli perfume memang kena bau 2 3 kali baru boleh beli... baru berkenan...

    ReplyDelete
  2. maybe masa kat kedai tu dah bercampur2 ngan bau perfume lain. huhu..

    ReplyDelete
  3. pernah pakai perfume enchanteur dulu... tak ingat yang mana satu tapi okaylah bau dia... sekarang pakai yang biasa2 aje...

    ReplyDelete
  4. plilkan.. tersilap ambil kot dear..huhu

    ReplyDelete
  5. plilkan.. tersilap ambil kot dear..huhu

    ReplyDelete
  6. time kat kedai tu jadi xperasan kot baunya sbb banyak kan

    ReplyDelete
  7. bau minyak wangi ni kalau x silap 3 kali je hidu.. pastu hidung kita xleh trima bau lagi dah

    ReplyDelete
  8. tak menarik ea bau dia???dh rugi klu tak guna...

    ReplyDelete
  9. hmmm... wangiii... ala2 iklan tu ke? :)

    ReplyDelete
  10. tak penah try lg pefum enchanteur, tp akak suke pefum yg bau manis2 gitu, or bau buah... heheh

    akak tak minat pefum yg bau lembut2 or bau munge2 sgt...

    ReplyDelete
  11. sy pun penah kene... dah tak suka sy kasik org je huhu

    ReplyDelete
  12. ya betul tu:D
    lama tak singgah.maaf ciksu bercuti :D
    ros sehat ?

    ReplyDelete
  13. sebab tu kalau nak beli minyak wangi ni kena test banyak kali. kalau tak rugi je beli..

    ReplyDelete
  14. akak sekarang dah tak pandai pakai perfume... teruk betoiler....tapi tak membazirler..

    ReplyDelete
  15. ermmm xpenah pakai minyak wangi dah..huhu

    sensetip bau2 minyak wangi..ada yg bau keras... huhu

    ReplyDelete
  16. paling binggung bab pilih2 perfume

    ReplyDelete
  17. laksa..mmg ciksu suka.kalau dapt comfirm tiga mngkuk ciksu belasah
    tak kira kuah lemak atau asam pedas..
    janji laksa ;)

    ReplyDelete
  18. saya baru beli perfume ni semalam. sekali bau memang sedap. terus beli. pendapat saya, saya suka bau perfume ni. lain orang lain pendapatnya :)

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS