CUTI LAGI DAN LAGI

January 23, 2013







Khamis : Maulidur Rasul = Cuti

Jumaat = Kerja

Sabtu = Memang cuti

Ahad   : Thaipusam = Memang cuti

Isnin = Cuti (gantian cuti Thaipusam pada Sabtu.


Ada ke yang ambil cuti Hari Jumaat?.. wah terus dapat 5 hari kan :)

Selamat bercuti ye.. Saya kerja macam biasa hari Jumaat ni, sebab tak ada plan nak ke mana-mana..


p/s : Kita yang cuti, dah kenapa pulakk kucing kat atas happy?.. hihi..




You Might Also Like

19 comments

  1. same la kite..
    aritu nak apply cuti, tapi dah ramai yang lebih cepat duk apply dulu..
    so mengalah jela.. :)

    ReplyDelete
  2. Cheqkaq keje keje keje....esok pon keje..uwaaaa

    ReplyDelete
  3. hehehe bezkan cuti..ayu blk kpg..hihi

    ReplyDelete
  4. cik siti skrg tgh sem break...so, memang cuti la...hee

    ReplyDelete
  5. Masing2 bercuti...saya sibuk menguruskan majlis kawin anak sabtu ni..

    ReplyDelete
  6. direct cuti start esok smpai isnin hehehehe..

    ReplyDelete
  7. Masing2 bercuti...saya sibuk menguruskan majlis kawin anak sabtu ni..

    ReplyDelete
  8. yeyyyy cutiii ..

    kite simpan cuti tuk akhir thn ..


    ** salam kenalannn

    ReplyDelete
  9. mujur la kt sarawak x da cuti thaipusam...kalo x, syoknya la saya nih..hehe..turun KL gak 4 hari....boring dok tempat org..xder tmpat nk g jenjalan..hikhik

    ReplyDelete
  10. wahh..cuti panjang...jeles nih..

    ReplyDelete
  11. ehehe..mmg le la bez lau cuti2 ni..

    ReplyDelete
  12. samala kita... cuti2 malaysia jugak hihi

    ReplyDelete
  13. sy pun kjer esk.. ptg baru balik kg.. jom follow.. :-)

    ReplyDelete
  14. wah awal2 tahun mmg byk cuti hehe

    ReplyDelete
  15. byk hari jugak kan.gov unutng la.private..huhu
    keje ttp keje

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS