KAD KAHWIN CANTIK

January 19, 2013






Selamat pagi. Selamat hari Sabtu. Bertemu lagi kita di pagi yang indah ini.. Alhamdulillah..Masih dipanjangkan usia oleh Allah SWT.

Pagi ni saja nak feeling-feeling sikit.. hihi.. Tajuk kemain lagi. Kad  Kahwin Cantik. Masalahnya, cantik ke?.. heeee sorry, tak kuasa nak melayan perasaan sorang-sorang. hahhaha..

Bukan apa, saja je letak tajuk tu. Tajuk entry kan memainkan peranan yang penting untuk menarik pembaca. hihi..

Inilah dia kad kahwin saya. 




Saya yang pilih sendiri ni :)
Bila dah bubuh kad kat sini, teringat pula memori indah itu..
Pada 1 tahun, 3 bulan dan 18 hari yang lalu.....jeng..jeng..jeng.. Dah,sudahlah tu kalau nak berangan pun.. hihi..

ok, itu saja untuk kali ni ye :)


p/s : Setiap yang berlaku usah di sesali. Jadikan ia sebagai pembakar semangat!



You Might Also Like

17 comments

  1. kenangan indah kan
    akak dulu x der kad kawin
    kami jemput mulut sahaja
    kawan akak semua akk call ..;)
    dulu2 kan .. semua urusan mak dan ayah yg uruskan ..

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum
    singgah sini blas kunjungan..
    dh follow sini #445

    ReplyDelete
  3. cntik kad ni..bila Tgk smula Mcm2 knangan tbyg kembali.

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum rose...wah kad kawin rose rupa2nya yer...:)

    ReplyDelete
  5. cantik kad kwin n..dila xde kad pun,panggil cmtu je..huhu..btul2,bila teringat blk tarikh kwin,seronok..rasa lg kenangan tu kn.hehe..smoga ada rezeki baby thun ni..dila doakan..amin;)

    ReplyDelete
  6. salam. marilah kita doa sama-sama supaya rumahtangga kita menjadi jannah di dunia dan berkatnya membawa kita ke jannah di akhirat kelak. Amin..

    ReplyDelete
  7. teringat kembali ye ;D

    ros.
    ciksu letak garam.. agak2 la ye..takut masin.

    dok sini teringin nak buat tp rumah tak da balkoni la pulak.

    kat jb ikan dia tak belah belakang.ciksu tak suka.bila buat mcam tu sedap dimakan sbb rapuh je.

    ReplyDelete
  8. ooo..ni la kad kawen yer ea....mengimbau memori yer.. ^^

    ReplyDelete
  9. kad kawen akak dulu yg biasa2 jer

    ReplyDelete
  10. teringat jugak memori kami. hihihi

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS