MOOD KE LAUT

January 23, 2013




Selamat tengahari semua?.. Sihat ke hari ni?.. Diharapkan semuanya baik-baik saja ye.. Alhamdulillah kita masih bernafas di Bumi Allah..

Hari ni lambat sikit updated blog. Mood dah ke laut.. Maklumlah esok kan cuti.. hihi.. Maulidur Rasul. Ok, nak ucap terus lah kat sini. Selamat Menyambut ye.. Banyakkan selawat kepada Nabi Muhammad S.A.W.

Ok, hari ini semua penjawat awam akan senyum sampai ke telinga.. hihi.. Maklumlah gaji+bonus. Bulan ni last kan.. Bulan depan kembali normal, hanya gaji :) Berbelanja secara berkhemah ye. Jangan ikut nafsu. Simpan yang mana patut untuk hari depan. (cewahh, ayat.. siap nasihat tu..)

Hari ni kerja agak banyak. Sebab tu , terduduk je depan komputer mengadap Sistem HRMIS. Penjawat awam mesti tahu kan tentang sistem ni.. Amatlah slow.. huhu.. Bilalah sistem ni nak laju?.. Tak apa, demi tugas, ku terus bersabar.. hihi..

Pagi tadi jugak ada terima berita sedih. Ada seorang bekas staff(dah berhenti kerja) meninggal dunia. AL-FATIHAH.  Kami di sini tahu lambat. Arwah meninggal minggu lepas, dalam satu kejadian kemalangan. Hati-hati ye kawan-kawan di jalan raya. Kena sentiasa berwaspada dan bersedia. Kadang-kadang kita dah berhati-hati, tapi, kenderaan alain pula yang buat hal. Sebab tu kena sentiasa bersedia.

Ok, sampai sini dulu untuk kali ni..
 Sehingga berjumpa di lain entry :)


p/s : Oleh sebab mood ke laut, saya buat entry dengan tulisan berwarna untuk naikkan semangat semula.. hahaha...




You Might Also Like

10 comments

  1. semoga roh dicucuri rahmat. al-fatihah.

    ReplyDelete
  2. amboi masyukk dia lg bln ni ye...

    Alfatihah utk si arwah..

    ReplyDelete
  3. i hate HRMIS...grrrr!!!


    p/s: AlFatihah buat arwah...

    ReplyDelete
  4. oohh.. hrmis.. bile dengar terus.. adoi.. kalau la takde hrmis.. hahaha..

    fifi pon mood ke laut pagi tadi.. tapi lunch td da g alamanda.. fresh sikit otak.. hihi..

    alfathihah untuk arwah..

    ReplyDelete
  5. ada suka dan gembiranya ..al-Fatihah.

    ReplyDelete
  6. al-fatihah.

    ke laut mana china selatan atau atlantik..hihi

    cer ajak cik abg p lepak kat stulang..best..amik angin petang :D
    ciksu rindu sangat kat sana..

    lepas tu p shopping kat the zone :D

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS