MURTABAK DAGING SEGERA

January 17, 2013



Ada sesiapa yang suka makan murtabak? Sila angkat kening. hihi. Saya ni memang penggemar murtabak. Terutama waktu bulan Ramadhan. kira macam menu wajiblah untuk saya. 

Alkisahnya, kat pejabat saya ada pakcik tu jual. Makanan sejuk beku. Ada murtabak, roti canai, karipap, popia dan samosat.  Saya pun belilah murtubak daging ni. Memang sedap la. Nyum..nyum. Hanya panaskan dalam kuali je, tanpa menggunakan minyak. Tapi tak boleh makan selalu la kan. Ni gambar petang semalam ni. Balik kerja, buat yang ni je untuk
minum petang. Makan sambil pekena kopi panas. meletops rasa dia. hihi.

Inilah dia :



Kasi zoom sikit :




p/s: Jom mulakan hari dengan penuh semangat walaupun kepala serabut tengok meja kat office ni. hihihi.

You Might Also Like

13 comments

  1. salam kenal dari fifi.. sedapnye murtabak.. kalau ros duduk area putrajaya, bangi atau kajang boleh try murtabak dekat uniten.. memang terbaik.. puas makan.. saye suke.. :)

    ReplyDelete
  2. sy kureng ckit mkn murtabak..

    ReplyDelete
  3. sib baik dah sarapan :D

    morning :D

    ReplyDelete
  4. fuhhhh... murtabak..... kalo tiap kali pegi pasar malam..mesti cari murtabak...

    ReplyDelete
  5. kt felda nun pun ada jual mcm2 frozen tp akak lum penah menerai murtabak nyer... dh tgk nih mcm nk try beli lak nnti

    ReplyDelete
  6. bismillah...jom mkn murtabak! ^^

    ReplyDelete
  7. time bulan puasa, selalu makan ni.. sedap..

    ReplyDelete
  8. cer try buat murtabak maggi, nak :D

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS