OREO CHEESE CAKE

January 12, 2013




Selamat pagi..

Dari petang semalam dok "mengoogle" Oreo Cheese Cake. Alahai..teringinnya nak makan..

Sebenarnya teringin nak makan yang home made punya.. Tapi, lambatlah, nak order. Pastu macam banyak pulak kan. Kena order sebiji. Tak ada yang slice punya.. Yelah, tekak saya ni mana boleh terima makanan yang bercheese banyak sangat. Cadangnya petang ni nak pergi Secret Recipe. Tapi, kat Secret Recipe tu ada ke Oreo?.. ke cheese je yang ada?.. Tak apalah, asalkan ada cheese sudah.. hihi..

Ada tak yang pandai buat?.. Meh la hantar kat saya sikit.. hihi..

Jom kita layan gambar yang mak cik google bagi ni :

p/s: minta maaf ye pada empunya gambar ni. saya ambil letak di blog saya. terima kasih :-)








p/s : sedap je nampak :)












You Might Also Like

9 comments

  1. Kalau dah masuk SR lagilah walau niat mula teringin cheese oreo tapi bila sampai macam-macamyg nak dipilih Ros.

    ReplyDelete
  2. hanya mampu menelan air liur je kat sini.. hehe

    ReplyDelete
  3. akhirnya membeli at secret recipe dah :)

    ReplyDelete
  4. huhuh,, senang je ;) hana selalu je buat kek oreo cheese nie~

    ReplyDelete
  5. silalah buat sendiri. hehehe...

    ReplyDelete
  6. ala.. buat je sendiri.. ko kan pandai.. hihi

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS