TAK BOLEH UPLOAD GAMBAR

January 11, 2013



Selamat petang semua.

Tak tahu apa masalahnya. Saya tak boleh nak upload gambar ke blog. huhu.. dah dua hari.. Line internet ada masalah atau blog ni yang ada masalah?.. Tak apalah. Tak ada gambar pun tak apa.. Bercerita je lah kali ni..

 Dah 3 hari jugak saya tak updated blog saya ni.. Sibuk sikit kat tempat kerja. Maklumlah awal tahun ni.. Macam-macam nak dibuatkan.. Nak updated cuti dalam Sistem HRMIS.. Siapa yang keja goverment, tahu lah.. Memang sistem sangat slow.. Bercinta nak buat kerja tau! Itu baru sampingan je.. Dan tiba-tiba minggu ni agak sibuk dengan kehadiran permohonan ke luar negara, kemasukan kuarters, kebenaran memiliki kenderaan dan permohonan bersara pilihan. Semuanya datang serentak pada hari Selasa. Semuanya nak cepat, urgent! ok, pada saat ini, semuanya dah selesai. Maka, singgah blog kejap :)

Sebenarnya, bagus jugak ada kerja macam ni. Sekurang-kurangnya tak ada boring sangat nak mengadap HRMIS tu kan.. Boleh buat kerja lain..

Sebenarnya nak updated tentang Oreo Cheese Cake. Oleh kerana tak boleh upload gambar, lain kali saya ceritakan :)



You Might Also Like

9 comments

  1. 2 hari lps settle LNPT & SKT...sekali sampai kat bos katanyer kosong... tensen btol dgn hrmis nih

    ReplyDelete
  2. kdg2 blogspot ni mmg de mslh.. try lg ye nti

    ReplyDelete
  3. alaaaaaaaaaaaa tak leh upload gambar?? baru nak tangok! huhuhu.

    ReplyDelete
  4. keje mengpdate adalah sgt leceh..lg2x online...rmai guna tak jalan jadinya..huhuhu

    ReplyDelete
  5. silalah buat oreo cheese cake tu. hehehe...

    ReplyDelete
  6. tak payah bubuh gambar pun tak ape :)

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS