TEXTGRAM MENARIK

January 27, 2013





Selamat pagi. 

Alhamdulillah, masih bernafas lagi hari ini.

Pagi ni, nak "bertextgram" pula. hihi. Kepada yang memiliki telefon android tu, bolehlah cuba ye. Download dulu application ni kat playstore. lepas tu, kita boleh buat sendiri ayat yang kita nak mengikut kreativiti kita. Kat bawah ni percubaan saya :-



Setiap apa yang kita lakukan pada hari ini akan menjadi penentu masa depan kita. Jadi, jangan tersilap langkah. Kita harus bertanggungjawab dengan apa yang berlaku pada kita hari ini, kerana kita yang memilih untuk jalan ini pada hari semalam. Kan? kan? 



p/s: tiba-tiba selsema kerana alahan terhadap habuk---> semalam mengemas bilik-bilik. (kesimpulannya: saya terima keadaan ini kerana saya yang memilih semalam :-)





You Might Also Like

8 comments

  1. yes.. lepas ni nak try.. thanks for sharing..

    by the way.. done follow u..
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. @maria firdztry la kak.. best juga,, cantik je .. hihi. done follow akak jugak :)

    ReplyDelete
  3. kak intan ni bab2 gadget dan it ni lemah sikit.keh keh

    ReplyDelete
  4. alamak..hp kita cap itik jer..hihii

    ReplyDelete
  5. hp sha pula cap....kicap haha..murah ja

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS