WHITE DARK CHOCOLATE CHEESE

January 12, 2013




Alhamdulillah. Dapat merasa cheese cake dari Secret Recipe. Walaupun pada awalnya teringin nak makan oreo cheese cake. Tapi, bila dah sampai secret recipe, mana ada oreo kan. Tapi, memang banyak jenis cheese cake yang ada tau. Dan semuanya nampak sedap -sedap belaka. 

Pilihan saya? 




Ya, inilah dia pilihan saya. Sedap juga pada saya. Tapi, tak boleh makan banyak. Cepat muak pada tekak saya. Saya beli 1slice je. dan hanya makan separuh saja.

Kat bawah ni, gambar yang real punya. hihi. Yang saya beli lah :-)






p/s: Kek kegemaran saya tetap juga Kek Coklat :)



You Might Also Like

9 comments

  1. cheese akak suke .. kalau campur choc kureng siki ! ;)

    ReplyDelete
  2. klu cheese mkn byk mmg muak...ayut mkn cake secret recipe tak pernah abis..hihihi

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum rose....sedapnya kek tu nyummmy...;)

    ReplyDelete
  4. dark choc tu pekat sgt rasa dia.

    ReplyDelete
  5. aku pun suka yang ni. sebab ada cheese :)

    ReplyDelete
  6. erkkkkk
    baru nk diet tp kalo dh tgk coklat ato eskrim ..erghhhhh boleh gugat diet.hahahaha

    ReplyDelete
  7. sedap ke cheese ni?.. tak muak ke?

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS