Thursday, February 28, 2013

SUKA PERFUME JENIS FRUITY.

Alkisahnya, perfume saya dah habis minggu lepas. Saya guna perfume 'playboy' yang Lovely punya. Pastu perfume yang saya bu...
Thursday, February 28, 2013

KISAH IBU DAN ANAK YANG DIKANDUNG

        Wah..tajuk bukan main lagi.. Kisah ibu dan anak yang dikandung.. hihi.. Tak ada kisah ye hari ni.. Cuma gambar ni je : ...
Thursday, February 28, 2013

JOM JADI PEKERJA CEMERLANG

Anda dalam kategori yang mana?..     Pilih..pilih.. hihihi    p/s : saya dah poskan untuk Pengomen Setia Januari :) ...
Wednesday, February 27, 2013

BERDOALAH ...

Berdoalah.. Itulah senjata kita, orang Islam..     Jangan pernah berputus asa.. Kadang kita jatuh dan rebah, hati kita di rundun...
Tuesday, February 26, 2013

PENAWAR DI KALA STRESS

    Hahahhaha,,.. ketawa sorang-sorang tengok gambar ni..   Maaf ye, saya tak berjalan ke rumah kawan-kawan pagi tadi.. Cuma te...
Tuesday, February 26, 2013

Yang Mana Pilihan Hati

    Yang mana satu pilihan hati?.. hihihi.. saya pilih nombor 1.. Eh, boleh?..                 
Tuesday, February 26, 2013

AWAS : BAHAYA VITAMIN C

  Hati-hati ye kawan-kawan :)     Vitamin C ni memang elok. Tapi, kena siasat betul-betul kandungannya.. Takut palsu, takut dos ...
Monday, February 25, 2013

HOT : ANAK JERRY !

Hihi,.. Tajuk bikin panas ni.   Inilah anak kucing yang mak mertua saya jaga di Jitra nu. Ni anak Jerry. Jerry tu bukan kucing Mala...
Monday, February 25, 2013

UV TERTINGGI SETAKAT INI

UV tertinggi yang saya capai ialah pada 22 Februari 2013 . Iaitu sebanyak 831 . Satu pencapaian buat diri saya,. Mungkin ramai ...
Monday, February 25, 2013

JOM MINUM AIR MASAK

Selamat pagi...  Oh, hari Isnin.. Saya suka sangat hari Isnin.. Permulaan hari bekerja setelah 2 hari bercuti kan.. hihii.. (sukaa...
Saturday, February 23, 2013

GEGIRL KELIRU, GEGIRL KELIRU

Eh, kenapa ni?.. Alkisahnya saya ni tersalah letak tajuk entry.. hihi.. Maafkan saya ye.. saya bagi petua rawat dengkur, bukan...
Saturday, February 23, 2013

SEMAK BRIM 2.0 MELALUI EMAIL

Kalau sebelum ni, saya ada bagitahu cara semak keputusan BRIM 2.0 melalui telefon, kan. Kali ni saya nak share kan dengan anda lagi sat...
Friday, February 22, 2013

JOM SEMAK SLIP GAJI

Hari ni 22.02.2013. Hari Isnin minggu depan, 25.02.2013 kita gaji.. Untuk yang kerja kerajaan je lah kan.. Sementara menunggu hari gaji...
Friday, February 22, 2013

SAMBUTAN MAULIDUR RASUL

Selamat pagi :)   Apa khabar kawan-kawan?.. Moga semuanya sihat sihat sahaja ye. Alhamdulillah, bertemu lagi kita di pagi Jumaat. S...
Thursday, February 21, 2013

SAKIT GIGI LAGI

  Kerja banyak hari ni.. Tapi, tak boleh nak tumpu perhatian.. Sakit gigi lagi.. Aduhai.. Berulang lagi.. Dari pagi semalam.. Mula -m...
Wednesday, February 20, 2013

PETUA RAWAT DENGKUR

Ada tak teman-teman yang susah nak tidor malam? Kita perlu dapatkan tidur yang berkualiti. Barulah kita bertenaga dan rasa sihat keesokk...
Wednesday, February 20, 2013

SUSAHNYA BERKATA TIDAK !

Kenapa saya ni susah untuk berkata "tidak"  ? Kadang kala saya berhadapan situasi yang memerlukan saya untuk berkata tidak. N...
Tuesday, February 19, 2013

THANK YOU ALL MY FANS!

TAK SANGKA WALAUPUN SAYA HANYA SEORANG BLOGGER YANG TAK BERAPA NAK HOT,  MASIH ADA 'FANS'.. MUAHAHAHA... SUMBER : fB ...
Tuesday, February 19, 2013

GAME : PUDDING BATTLE

Time rehat sekarang ni. Yeay dah pukul 1... Jom...jom kita main game. hihi. Sekarang ni, saya dah suka main game ni kat phone. Ala-ala b...
Tuesday, February 19, 2013

AIS KRIM PILIHAN

Sedapnya kalau dapat makan ais krim. Siapa nak belanja saya makan ais krim,? Sila angkat tangan ye. Aik, tak ada pun yang akan tangan ...
Tuesday, February 19, 2013

KHUSYUK DALAM SOLAT

Jom tengok, di manakah kita?  Mari perbaiki diri kita bersama ye kawan-kawan. Sumber : Fb.
Tuesday, February 19, 2013

25 NAMA RASUL

Selamat pagi. Apa khabar semuanya? Moga semuanya sihat sejahtera. Alhamdulillah, kita dipanjangkan usia lagi. Di pagi yan indah ini, ...
Monday, February 18, 2013

BANJIR KILAT DI PUCHONG

Tadi tengok berita, ada berita tentang banjir kilat di Puchong. Bila on fb, nampak gambar ni :- Moga semuanya kembali pulih...
Monday, February 18, 2013

ROJAK CAMPUR

Wah, cuba tengok tajuk kat atas. Bukan nak cerita pasal makanan tau. hihi. Tak tahu nak letak tajuk apa sebenarnya. Macam-macam nak ceri...
Sunday, February 17, 2013

RAHSIA ANAK KEDUA

Ok, bersempena hari ni hari Ulangtahun Kelahiran Suami saya. Saya nak share sikit benda ni. Tadi masa online FB, jumpa Rahsia Tentang An...
Sunday, February 10, 2013

SELAMAT BERCUTI

Di kesempatan ini, saya nak ucapkan Selamat tahun Baru Cina kepada yang menyambutnya ye.. Dan juga selamat bercuti :) Sebagai peminat ...
Powered by Blogger.