Air Mata Shila Amzah ~OMBAK RINDU

February 09, 2013




Sungguh, hati ini terusik bila menyaksikan video ni.


video

Mohon izin pada empunya video untuk saya share di blog ini.

Untuk Shila, buat lah keputusan yang sebaiknya. Saya tak berhak untuk memberikan apa apa pendapat terhadap hubungan beliau kerana saya tiada kena mengena dan tak merasai apa yang beliau alami. Satu pinta saya, ingatlah pengorbanan mak dan ayah anda. Masih belum terlambat. Jagalah maruah keluarga anda. dan selesaikan secara elok antara kedua dua belah pihak. Jangan libatkan pihak media. 

Saya doakan yang terbaik untuk anda.




You Might Also Like

15 comments

  1. alahai sedihnyer... tp tak dengar la plak die ckp ape.

    ReplyDelete
  2. ala sedihnya.. hope shila buat keputusan yg tepat demi kebahagiaan semua pihak.. itulah masa depan dia nanti..

    ReplyDelete
  3. ala....sedihnya. kesian Shila. untuk Shila, buatlah keputusan yg terbaik. jgn kecewakan ibu bapa anda. ♥ u Shila

    ReplyDelete
  4. tak jelas le pe yg shila ckp..but smoga tabah ye dear..mugkin ada hikmah yg menanti

    ReplyDelete
  5. sebak je tgk vid ni. semoga diorg temui jalan penyelesaian.

    ReplyDelete
  6. @kayyanatak dengar?.. sound dia memang slow. cuba buka volume yg paling kuat :)

    ReplyDelete
  7. @azizah :)yup.. kena fikir sedalam dalamnya.. takut menyesal di kemudian hari..

    ReplyDelete
  8. @rosliana ruslanpeminat Shila ye?.. hihi.. ye, kena buat keputusan betul betul..

    ReplyDelete
  9. tak pernah tengok.. tapi ade dengar orang cakap2..

    ReplyDelete
  10. in shaa Allah ada jlnnya.

    sedap jugak sora shiela nyanyi waalupon sedey

    ReplyDelete
  11. eh..eh lupa pulak..semalam jumpa shile kat pavlion.masa ciksu p gaul yee sang.. hihi

    comey anggat

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS