BEREHAT SEKETIKA : MINUM KOPI

February 21, 2013






Wah tajuk macam pesanan penaja tu. hihi.

Gambar ni masa saya balik kampung masa raya cina minggu lepas.



Dekat stesyen minyak petronas di R&R kat highway. Tak ingat R&R mana. hihi. Sedap tau kopi dia. hahaha. 

Bagus kan buat macam ni. Bagi minuman pada pemandu-pemandu. Ni nak pesan buat semua pengguna jalan raya, terutama pada musim perayaan. Pastikan rehat yang mencukupi. Janganlah kalau dah letih atau mengantuk, tetap gagah nak bawak kereta tu. Konon nak cepat sampai. Aduhhh....tolonglah jangan fikir macam tu ye. Ingatlah orang yang tersayang. Berehatlah kat R&R, minum-minum dulu, basuh muka. Kalau masih mengantuk lagi, tidur sekejap ye.

ok, tu je nak pesan pagi ni. Hihi. Stress pulak tengok banyak fail atas meja ni. 



Tengahari nanti saya datang rumah anda, anda, anda ye. hihi.



You Might Also Like

20 comments

  1. dah minum kopi konfem mata luas je. huhu..

    ReplyDelete
  2. time cuti yg lama2 msti ada petronas or stesen minyak lain yg sediakan kopi free utk pemandu2..... bgs gk

    ReplyDelete
  3. yg bgsnyer selalu tu mereka sediakan free kan... (td akak dh komen tp mcm ada masalah je, kalu ada 2 komen delete lah salah 1 ek)

    ReplyDelete
  4. pernah jugak try minum kopi kt petronas masa otw balik kmpg. sedap jugak! lega sikit mata n minda kan. hehehe

    ReplyDelete
  5. Kakak tak minum kopi Ros tapi abang setiap hari mesti nak kopi.

    ReplyDelete
  6. sy pon suke kopi.. antara kopi yg sedap.. san francissco (camtu kot ejanye ) ahha

    ReplyDelete
  7. mmm... kopi adalah kegemaran akak .. tak boleh tinggal...
    akak balik perak suka ikut jalan sg besar - sbrg perak - bota.. sebab per kalau ikut lebuh raya memang mengantuk kalau drive...

    ReplyDelete
  8. samalah sya banyak paper nak cutting

    ReplyDelete
  9. suka beli kopi ni kalau balik kg... bkn driver yg minum tp bini eh yg kuat kopi yg suka minum he3

    ReplyDelete
  10. owhh.. suka kopi eh?deqla x suka..huhu

    ReplyDelete
  11. suka kopi o kaw punya makan dgn tosei ;D
    sejak kena migraine kena hati2

    ReplyDelete
  12. fifi penah dapat sekali dekat r&r sungai perak.. tapi dulu2 mase raye aidilfitri..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS