GAME : PUDDING BATTLE

February 19, 2013




Time rehat sekarang ni. Yeay dah pukul 1... Jom...jom kita main game. hihi. Sekarang ni, saya dah suka main game ni kat phone. Ala-ala budak kan game ni. Tapi, saya suka. Sebelum ni dok main game Smash Fruit je. Sekarang, pudding battle pulak..






Hihi... memang ralit kalau dok main game ni. Tapi, saya ni main sekejap je. [ ye la tu...hihi]





You Might Also Like

11 comments

  1. dah lama tak layan games.

    ciksu pergi sdn bhd je.. hihi
    tak da pertubuhan apa2 pon. pi ngn cik suami.. nape ross?

    ReplyDelete
  2. HAHAHHA layan game jugak rupanyaaaa ros. huhuu sama laaa sue kalau bosan2 tu asyik main game jerk. uhuu mak abah pun saama dah berjangkit dah pun huhuuuh

    ReplyDelete
  3. klu layan sgt mang tak jadi pe la...hihi

    ReplyDelete
  4. saye main jewel star je.. tp cute puding die.. hihi..

    ReplyDelete
  5. tunggulah nnt ada game kat fon jgk....hihihi ^^

    ReplyDelete
  6. mcm best,,top MV suka bubble game

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS