INTERVIEW, READY? - INILAH REALITI

Wednesday, 6 February 2013

INTERVIEW, READY?




Wah, tajuk kemain lagi ni...

Alhamdulillah selesai sudah tugas saya sebagai urusetia untuk temuduga 2 jawatan di jabatan saya ni.. 4 dan 5 Februari.



Bila jadi urusetia ni, tiba-tiba teringat pula masa saya "di interview" dulu.. Wah, perasaan nervous jangan cakaplah.. Huhu.. DUP DAP DUP DAP jantung ni... Getaq semacam.. Tapi, bila dah selesai, fuhh lega rasa.. 

Macam-macam ragam saya tengok tadi. Ada yang tenang, ada yang still boleh cover nervous, ada yang terserlah di wajah, "kenevousan"... Ada yang menjaga penampilan diri, berpakaian kemas, dan ada yang selamber rock :) hihi.

Ada yang membuat persiapan rapi tentang dokumen yang perlu di bawa. Ada yang  terlupa bawa.. Kesian pula saya tengok.. 


Semoga berjaya kepada semua calon-calon temuduga yang menghadiri temuduga tu ye :)



15 comments:

  1. salam rabu
    singgah sebentar
    all the best

    ReplyDelete
  2. nervous cam dia pulak nak kena interview. hehehe..

    ReplyDelete
  3. tringt bila dri sendiri dulukan..hihi

    ReplyDelete
  4. dah lama tak p tebiu keje .huhu
    nebes mcm taknak p je...hik2

    ReplyDelete
  5. mmg akan nebes kalo kena intebiu ni.. tp lg nebes time nk nikah kot.. haha..

    ReplyDelete
  6. saye pernah pergi interview 2 kali je.. hihi..

    ReplyDelete
  7. time nie lah boleh tgk ragam org hehehehe

    ReplyDelete
  8. interview oh interview...memang macam2 ragam yang dapat dilihat kan? eh cik urusetia dup dap dup dap... chill cik urusetia...chill... ^_^

    ReplyDelete
  9. haha..teringat juga masa interview dulu2

    ReplyDelete
  10. penah gak jd urusetia temuduga...besh

    ReplyDelete
  11. hehehe, lame tak rase neves interbiu...

    ReplyDelete
  12. kalau lah ros yg ada msa ciksu d intview dlu..boleh bodek.. kih3

    ReplyDelete
  13. memang akan nebes kalau ada interview. hahahja. nasib baik dah tak payah lalui sekarang. Alhamdulillah.

    ReplyDelete