JOM SEMAK SLIP GAJI - INILAH REALITI

Friday, 22 February 2013

JOM SEMAK SLIP GAJI




Hari ni 22.02.2013. Hari Isnin minggu depan, 25.02.2013 kita gaji.. Untuk yang kerja kerajaan je lah kan.. Sementara menunggu hari gaji tu, jom lah kita cuci-cuci mata dulu.. hihi.. Jom tengok slip gaji.. Tengok je ye.. Jangan dok pi check duit kat bank pulak.. memang tak ada lah kan. Slip gaji je dah keluar, duitnya belum keluar lagi...



 
 
 
 
 

15 comments:

  1. sama je tiap bulan amaun dia hihi...

    ReplyDelete
  2. akakpn dengar khabar nak keluar gaji tak tauler...

    ReplyDelete
  3. waaa shopping sakan lah ne nanti hehe.

    jom terjah: http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. bukan kerajaan je, kite pun gaji tiap² 25hb ehehehee

    tapi pay slip keluar hari yg sama gak..

    ReplyDelete
  5. kot gaji ada pergerakan, best gak nak tgk he3

    ReplyDelete
  6. kalau company cikna, slip gaji yg selalu lambat. gaji dah habis baru slip keluar. hehehe..

    ReplyDelete
  7. huuhu..
    xsabar ni nak gaji..
    sebabny nak serbu kilang APOLLO kat Larkin tu...
    huhu..

    ReplyDelete
  8. huhu..
    memang xsabar nak tunggu gaji ni..
    nak SERBU kilang APOLLO xlama lagi ni..

    hehe

    ReplyDelete
  9. Tak apa tinggal 2 hari je lagi gaji masuk :-)

    ReplyDelete
  10. haha...deqla pun check ikot sini la slalu..skng sng bila2 masa boleh print... :)

    ReplyDelete
  11. fifi jarang bukak.. hahaha :) malas..

    ReplyDelete