KEDAH VS JOHOR DARUL TAKZIM

February 05, 2013





Over tak saya letak awal-awal?.. hihi

Bak kata admin page PENYOKONG SETIA HIJAU KUNING kat fb, kita promot siap-siap.. hihi







Kedah tetap di hati :)




You Might Also Like

30 comments

  1. johor johor johor.. hahaha.. saya orang johor :P

    ReplyDelete
  2. saye sokong harimau malaya..
    *ade kene mengene ke? hihi.. tapi kalau di ber pilihan utare la.. saye ic 08!~

    ReplyDelete
  3. arwah adik cukup suka pergi stadium darul aman atau mana2 bila kedah ada games..

    peminat no1 kenari..

    AL-FATIHAH..

    ross ciksu tak jumpa pon link yg ros bagi tu

    ReplyDelete
  4. :) mmg penyokong setia la ni ea..hihihi.harimau selatan skrg tnggelam timbul...kite tgk kesudahan ye nnt

    ReplyDelete
  5. alamak takder negeri teman...

    ReplyDelete
  6. ehhh...sy sokong apa ehh...kelantan kot hehehee

    ReplyDelete
  7. tak minat bola. tapi nak sokong kedah la. hahahah

    ReplyDelete
  8. @Anumhihi..pahang?.. eh, Pahang pun terror sekarang ni :)

    ReplyDelete
  9. @Rai Ourkizunahihi.. tak mau..tak mau.. tetap Kedah jugak :)

    ReplyDelete
  10. @Fifi NadhrahYeah, harimau malaya, sudah tentulah... hihi

    ReplyDelete
  11. @Mrs Velentineeh, mv sokong Kedah jugak :) ni yg semngat lebih ni.. hhihi

    ReplyDelete
  12. @QasehnyaRaniaAl Fatihah.. Cik Sue jangan sedih sedih ye..

    ReplyDelete
  13. @ayutyup, Ayut.. pemint setia .. hihi.. tapi tak pernah gi stadium.. muahahahha

    ReplyDelete
  14. @Cho Zilahihi.. kalau negei akak tak ada, sokong kedah je ye?

    ReplyDelete
  15. @Mrs LurveKelantan?.. TAk apa... mari kita berikan sokongan liga malaysia..

    ReplyDelete
  16. @Chic Nadua-dua?.. pilih jalan selamat ye?.. hihi

    ReplyDelete
  17. @nuyui a.k.a miss YUIpertembungan utara dan selatan.. harus tengok nanti :)

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS