~MEMORY~ Sambut Birthday di Office pada 2010

February 06, 2013





Tadi kan saya buat entry pasal Strawberry. Pastu, saya tengok-tengok gambar lama kat dalam pendrive. Tetiba jumpa gambar ni. 

Ada strawberry kat atas kek ni!
Nyum..nyum.. 





Ni kek masa saya sambut birthday kat opis lama masa tahun 2010. Sambutan untuk staff yang lahir bulan Mei.. Seronok time tu :)

Tengok, ada kan nama saya, Ros.. hihi


Semua tu dah jadi kenangan..

Rindu pula.. hihi




You Might Also Like

17 comments

  1. wahh dhla tgh lpar kek ni.hihi

    ReplyDelete
  2. Hmm memang seronok bila dikenang pengalaman lalu yg manis2....

    ReplyDelete
  3. Hmm memang seronok bila dikenang pengalaman lalu yg manis2....

    ReplyDelete
  4. ni smbut bufday secara berjemaah nie hehehe

    ReplyDelete
  5. Ok tiba bulan Mei tahun ini tempah kek yg ada strawberrylah Ros. Tak pun sekarang pun dah boleh beli sebab nak tunggu mei lama lagi:)

    ReplyDelete
  6. sambut birthday kat office ni pun best jugak kan? ^_^

    ReplyDelete
  7. strawberi lagi? hehehe. jom kita pakat cari.

    ReplyDelete
  8. MV tiap2 tahun sambut birthday kat ofis tapi belated lah..haha

    ReplyDelete
  9. seronokkan bila kwn2 celeb bezday kite

    ReplyDelete
  10. bestla sambut ramai2 kan. meriah..

    ReplyDelete
  11. tak pa nnti surh mber2 kt opis baru buat pulak k..kalau tak tmsuk dlm acara tahunan ross cadangkan, boleh?

    sronok kan..lama2 blh knang kembali

    ReplyDelete
  12. nanti besday kau, kau beli ye. kita makan ramai ramai. hahhaha

    ReplyDelete
  13. kenangan manis dulu2 sangat seronok untuk di kenang..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS