ROJAK CAMPUR

February 18, 2013




Wah, cuba tengok tajuk kat atas. Bukan nak cerita pasal makanan tau. hihi. Tak tahu nak letak tajuk apa sebenarnya. Macam-macam nak cerita.. 

Hari ni hari Isnin. Sepatutnya menjadi hari pertama saya bekerja setelah seminggu bercuti. Tapi, nak tahu tak? Saya tak bekerja hari ni. Monday blues???? Oh, bukan ye. Saya tak berapa sihat. Rasa sakit kepala macam pusing-pusing tu.. Jadi, pagi tadi dah pergi klinik. Doktor bagi mc sehari. 

Duduk rumah hari ni, buat kerja rumah je. Kemas-kemas sikit, basuh kain. hihi. tak masak pun. Alasan, sakit kepala. hahaha. Manja ke?.. tak lah. sekali sekala apa salahnya kan.. Tengok tv je lebih.. Nak updated blog tadi, internet buat hal...Sekarang ni baru berkesempatan ..

Terima kasih pada yang sudi singgah blog saya hari ni. sudi bertanya khabar dan mendoakan yang baik baik untuk saya  

TERIMA KASIH BANYAK.







You Might Also Like

5 comments

  1. harap2 dah sembuh la ye. esok boleh kerja. ;)

    ReplyDelete
  2. eh...sama lah... saya pun baru start kerja hari ni... apa2 pun take care and get well soon dear...

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS