SAKIT GIGI LAGI

February 09, 2013





Di tengah malam ni, tak boleh nak tidur. Mata ni tak boleh nak pejam. Mungkin kerana minum old town white coffee yang 3in1 kot tadi. 

Pastu, tiba tiba sakit gigi. Aduhai. Berulang lagi sakitnya ni . 


Ubat pun tak ada. Jadi , tahan je lah. 



You Might Also Like

10 comments

  1. sakit gigi memang sakit. sabar ye. esok g dentist. ;)

    ReplyDelete
  2. Kumurlah air garam untuk kurangkan rasa sakit..lepas tu, beli ubat tahan sakit kt pharmasi carings. ada sejenis ubat tu mmg elok sbb kakak n mak saya sakit gigi, bila makan ubat tu, trus ilang rasa sakit

    ReplyDelete
  3. biasanya lau sha skit gg sha mmg susah nak tdo..ada tu panadol yg bole thn skit nnt akak beli la

    ReplyDelete
  4. sakit macam mana tu dear...kalau berlubang gi carik cengkih kat dapur pas tu tumbuk dan letak cengkih kat tempat berlubang tu... In Shaa Allah occay kot? Saya pernah cuba dan menjadi... ^_^

    Take care kay...

    ReplyDelete
  5. alahai kesiannye.. sakit gigi mmg buat kite tak boleh tdo lah

    ReplyDelete
  6. takut jugak minum kopi gini.. sakit gigi tak tahan tu..

    ReplyDelete
  7. kalau tak tahan, p klinik ye. jgn tunggu lama lama .

    ReplyDelete
  8. sakit gigi mmg xtahan akak penah kena tau la rasa mcm mn

    ReplyDelete
  9. da sihat ke belum sakit gigi tu?

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS