TIMBANG BERAT BLOG ?

February 01, 2013





Ramai yang timbang blog masing-masing kan?.. Pagi ni, saya pun nak try timbang jugak. Nak tahu jugak kan keputusannya..

Ok tak?..




Cepat ke lambat masuk blog saya ni?..

Ke normal je?.. hihi..

komen ye :)


Nak timbang tak ?

Klik sini ye :)








You Might Also Like

19 comments

  1. bagus result tu..mmg ringan blog ni...sng jer bukak..

    ReplyDelete
  2. nk try jgkla..ok je masuk blgo nie, cepat load

    ReplyDelete
  3. memang tersangatlah ringannya..
    11 saat tu paling ringan kat malaysia kut, kena plak line akak tengah semput tapi still loading cepat blog ni..happy blogging yea :)

    ReplyDelete
  4. As salam ros..

    k.lyn tengok ok jer blog ros nie..kira ringanla..jap g k.lyn pun nak timbang jugak..tapi timbang berat sendiri..rasa macam berisi jer ni..hehehe

    ReplyDelete
  5. singgah sini, jenguk2 dan follow awak balik...

    ReplyDelete
  6. ok je masuk ini..loading pun cepat :)

    ReplyDelete
  7. try timbang dah aritu... ok gak lah tak berat sgt

    ReplyDelete
  8. sekejap je da timbul semue.. fifi nk timbang blog fifi jgk la..

    ReplyDelete
  9. ayu tpunye blog tak brat lg gak sbb tak byk lg kan bt post :)

    ReplyDelete
  10. yang pasti..akak mu lagi berat dik dari blog nyer..hihihihi..

    ReplyDelete
  11. underweight kot ros. huhu.. laju je loading.

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS