ANDA YANG MANA?

March 28, 2013




Baca tajuk je, terus komen.

Baca tajuk, tengok gambar, pastu terus letak komen?

Baca tajuk dengan entry satu perenggan je, terus tinggalkan komen.

Baca keseluruhan entry, dah tengok gambar(kalau ada) , barulah komen.

Tak baca entry pun, terus baca ayat yang last sekali kat entry tu, yang ada macam p/s la.. tanpa rasa bersalah terus tinggalkan komen.

hihi. 

Anda masuk group yang mana ni?

p/s : baca habis tak entry saya yang sikit je ni?...






You Might Also Like

20 comments

  1. selamat pagi
    singgah khamis

    anum baca semua and komen

    ReplyDelete
  2. baca semua la br ada idea nak komen. ;)

    ReplyDelete
  3. deqla baca smpai habis entry ni...

    owh yer.. secara jujurnya deqla akan baca isi entry smpai habis...tp kalo mood ke laut atau tgh rushing, mmg baca isi2 penting jek.. tp xde la smpai baca tajuk & tgk gmbr je.. ish x bagusnye mcm tu..

    ReplyDelete
  4. baca semua and komen..pastue klik2..hehe

    ReplyDelete
  5. saya baca abis dulu baru komen..kalo tak nanti tak faham cerita

    ReplyDelete
  6. hehe...
    saya baca langkah2 then komen..
    coz nak baca isi penting je..huhu
    tapi entry ros nir..i baca habis coz pendek je..:)

    ReplyDelete
  7. saya akan baca semua pastu komen. kdg2 x paham, baca lg sekali sampai paham. hehehe

    ReplyDelete
  8. ayut bace ayat last pastu tengok semula ke atas..hahaha..suke bace ayat yg kecik2x ni :D tp entry pendek ni aut bace semua :)

    ReplyDelete
  9. mula2 tgk tajuk..pastu tgk pic... pastu baru bc n3..hihi

    my style :)

    ReplyDelete
  10. setakat ni..semua baca dulu rasanya hik..hik..

    ReplyDelete
  11. sy bace semua kalau cerita die menarik...btw sy folo u..")

    ReplyDelete
  12. selalunya baca habis lah setiap entry... baru komen...

    ReplyDelete
  13. k. fifi bace semue!~ kalau rajin bace komen semue org..

    ReplyDelete
  14. ikut pada bz ke x waktu tu kihkihkih...tp x la smpai tgk tajuk n gambar jer trus komen

    ReplyDelete
  15. kalau entry ringkas2 mmg baca a-z..kalau panjang benor cari point yg penting jer la...hihi

    ReplyDelete
  16. baca semua then baru komen...xfeel la nk baca title je pstu trus komen...bab kata org, xbg salam terus terjah..hehe...

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS