AYAM BERMACAM AYAM - INILAH REALITI

Friday, 15 March 2013

AYAM BERMACAM AYAM


 
Selamat pagi.. Salam Jumaat saya hulurkan.. Macam mana kesihatan hari ni?.. Saya doakan kita semua sihat sejahtera..
 
Ok, hari ni tiba-tiba  nak cerita bab ayam. hihi.. eh, taklah..
 
Nak share benda ni je :



Nampak comel je anak-anak ayam ni bila diwarnakan.. Tapi, tak merbahaya ke kat ayam tu ek?.. Saya tak pernah nampak betul-betul lagi.. Cuma kat gambar je.. sapa yang pernah tengok, pernah bela, pernah beli?.. hihihii...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

15 comments:

  1. cik yaya nak yang warna pink tu dua.. hehe :)

    ReplyDelete
  2. Ayam ni famous masa AJ awal sekolah rendah dulu.. Siap bawak gi sekolah...
    Comel sangat warna warni..
    Pasal bahaya ke tak kata anak ayam tu tak tau lah pulak....
    Sebab tengok dia sihat je melainkan dipicit bebudak yang geram tengok comel sangat... =D

    ReplyDelete
  3. dulu masa sekolah pernah ternampak kot ayam kaler2 cenggini... tapi musykil gak kan...bila dah besar ayam tu still warna cenggitu ker...ataupun ayam tu dibantutkan... ekekeke...

    ReplyDelete
  4. comelnya ayam2 nie...betul2 ke nie?

    ReplyDelete
  5. kalau Aisyah tengok mesti .. nak yang pink tu ...

    ReplyDelete
  6. deqla penah tgk masa zaman sekolah... mmg comel... x psl2 anak ayam diwarnakan kan...

    ReplyDelete
  7. kalaulah ada ayam yg berwana warni mcmni, mmg cool lah. cute giler! hehehe

    (teringat peristiwa mase kecik2 dok picit2 anak ayam, mati pulak tu. sudahnya kena kejar ngan mak ayam. arwah atok nenek marah kemain. hehehe)

    ReplyDelete
  8. comelnya anak ayam tu.. tak pernah tengok lagi ni,,..

    ReplyDelete
  9. tak pernah tgk lg yg betul2. cemana diorang buat tu ek..

    ReplyDelete
  10. tak pernh pula tgk secara live..
    sakit belakang cm no, dah ok ke ?

    ReplyDelete
  11. dulu ms kecik2 ada bela jgk. dlm byk2 tu sekor je hdp. bila dh bsr mereng plk jadinya aym tu. suka kejar org. hahaha...

    ReplyDelete
  12. cute sangat kot.. kalau dapat kat akak.. mesti kene picit da.. hahaha

    ReplyDelete