COKLAT NUGGET MILO - INILAH REALITI

Tuesday, 12 March 2013

COKLAT NUGGET MILO




Kalau tadi saya letak gambar coklat kit kat. Sekarang ni, meh kita tengok yang ni pulak :-


Ok, yang ni saya beli masa gi Giant. Terpikat dengan bekas dia jugak. Macam cantik je.. hihi. Yang ni pun masih ada lagi. Manis sangat pada saya, sebab tu slow je nak habiskan. 

Ada yang suka tak? Dulu, memang saya suka tau. Sekarang ni tak gemar sangat...





24 comments:

  1. saya suka, saya suka!!
    sedap sgt.
    buat kita terliur je ni

    ReplyDelete
  2. comel je nama dia...coklat nugget....cane bentuk dia kat dalam tu....hihi

    ReplyDelete
  3. tak pernah nampak lg nie..mesti kaya dgn rasa milo kan? hehe..

    ReplyDelete
  4. anak pcl, umairah peminat tegar Milo..

    ReplyDelete
  5. manis ni coklat milo..dulu suka makan

    ReplyDelete
  6. kurang gemar yg manis2 ni hehehe

    ReplyDelete
  7. sedappp.. coklat kan elok untuk bg kita ceriaaaaa saja.. heee.. bak sikikkk!

    done komen sini, jom singgah blog teman n klik2 sekali.. =)
    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/jom-main-kelik2-nak-u-kelik-i-i-kelik-u.html

    ReplyDelete
  8. sama la perangai kita..suka beli brg bila terpiakt dkt kotak luaran..hihi

    acaner sakit belakang?

    'kalau free jom join ni, nak?

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/03/mini-ga-sempena-2nd-anniversary.html

    ReplyDelete
  9. Sedapnya.. Teringin nak beli =]

    ReplyDelete
  10. manis sgt kot..
    rsnya crunchy sedap lagi :)

    ReplyDelete
  11. memang sedap ni.. lama jugak tak makan..

    ReplyDelete
  12. saya suka.. semua coklat mmg favret lah. ;)

    ReplyDelete
  13. sedap..deqla kalo berkaitan ngan milo smua suka!

    ReplyDelete
  14. ari2 nmpk dkt tesco, tp kenapala xrasa nak beli pun

    ReplyDelete
  15. sama la kita.ciksu pon suka kumpul tupperware..hihi

    ReplyDelete