KALI PERTAMA CASH OUT NUFFNANG

March 21, 2013




Selamat tengahari semua rakan-rakan bloggerku sayang :)
 
Hari ni nak cerita berkenaan nuffnang. Mesti ramai yang dah merasa duit dari nuffnang, hasil daripada anda berblog kan?.... Saya ni tak pernah merasa lagi. Memang kalau ikutkan saya mula berblog pada 31 Oktober 2011. Dah hampir 1 tahun 7 bulan. Ini entry pertama saya, yang bertajuk 1 2 3 MULA. hihi.. Bila baca balik, kelakar je rasa. Tapi, saya mula aktif berblog pada Mei 2012. Bertitik tolak dari entry yang ini, alhamdulillah, sudah 24 tahun. Kiranya aktif baru 11 bulan gitu.. hihihi..
 
Ok, kembali kepada cerita Nuffnang. Akhirnya, saya dah boleh cash out duit Nuffnang. Alhamdulillah. Saya buka akaun nuffnang hari Isnin lepas, terpaku tengok jumlahnya.. (poyo la bunyinya..hihihi). Tapi, saya keluarkan hari ini.. Sepanjang tempoh ni jugak, saya tak pernah dapat BE tu.. Oh nuffnangku sayang. bagilah sikit ye.. Ai ni dahla setia pada uu je.. hihihi..
 
 
Saya ahli gliterati :)
 
 
Duit dah kosong dah :)

 
Berjaya keluarkan :)

 
Ok, saya perlu tunggu tempoh sebulan untuk dapat cek dari pihak nuffnang. Eh, itu kalau dah dapat email pengesahan dari pihak Nuffnang :)
 
 
 
 
 
 

You Might Also Like

25 comments

  1. wahhhhh banyak tu, tahniah..

    akak nak tunggu tepat 31 mac baru nak kuarkan bagi penggal 1

    ReplyDelete
  2. tahniah..deqla x penah..sbb hasil x memberangsangkan langsung..hahaha

    ReplyDelete
  3. sy pun xpernah dpt BE..tp Duit pun xmahsyukkk sgt..xleh cashout lg..

    ReplyDelete
  4. Tahniah..
    AJ yang berblog dari 2010 ni tak penah pun cashout...
    Hahhahahah..

    ReplyDelete
  5. mesti banyak ni kan..hehehe..MV tambah tabung tue balik dgn kotex

    ReplyDelete
  6. kumpul duit kempen...ok la tu..tak lame dh blh cashout.. :) thaniah

    ReplyDelete
  7. wahhh.. bestnya. kena dpt emel pengesahan dulu ke ros? cikna cash out 23 Feb lepas. tp smpai skrg xdpt pun emel.

    ReplyDelete
  8. tahniah.. sy pon bru je dpt ni ha.. pastu trus buat contest...

    p/s : jum join contest nuffnang saya buat jom ?

    ReplyDelete
  9. akak takde nuffnang pun, dulu 2thn lps akak dh daftar sume tp aritu akak cek takde... tak paham tul... ntahla kene daftar baru

    ReplyDelete
  10. tahniah.. tahniah.. tuler payah kan nak dapat BEkan.. takper teruskan usahajer...

    ReplyDelete
  11. wah beshnye...dh bley cash out! tahniah

    ReplyDelete
  12. bertuah ler dapat cash Nuffnang...

    ReplyDelete
  13. akak pun tgh tunggu cek dr nuffnang ni

    ReplyDelete
  14. tahniah... deqla x penah cashout... lom rezeki...huhu

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah.. rezeki.. akak pon tak pernah merase..

    ReplyDelete
  16. Very energetic post, I liked that bit. Will there be a part 2?


    Visit my web page :: Payday Loans Online

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS