PCL REVIEW BLOG SAYA - INILAH REALITI

Tuesday, 5 March 2013

PCL REVIEW BLOG SAYA





Terima kasih buat blogger P.C.L kerana sudi review blog saya jam 11 pagi tadi :)
Moga dapat mengukuhkan lagi hubungan sesama blogger-blogger di Malaysia ni dan dapat kenalan baru juga :)
Kalau ada yang belum berkesempatan nak baca, tengok kat sini .
Ok, bagi menjawab semua persoalan yang PCL bagi, kat sini saya cuba jelakan ye.. hihihi
Berkenaan gambar saya yang PCL kata tiada kerana tak sempat cari tu kan... Sebenarnya memang ada gambar-gambar yang saya letak kat blog ni.. Ikut kesesuaian entry la kan.. Memang tak banyak sangat..
Lagi satu tentang jumlah entry tu.. Ye, memang betul.. Saya memang sedang berusaha meningkatkan entry dalam blog ni.. Untuk meningkatkan traffic blog ni juga.. Entry tentang  BRIM 2.0 saya tu memang penyumbang terbesar traffic bagi blog ini.. Tapi, sampai bila kan nak mengharapkan entry tu.. Kerana entry tu bermusim.. Jadi, saya harus mencari entry yang ramai orang akan cari dan juga meningkatkan jumlah entry :)
Tentang soalan akhir yang ditujukan buat semua blogger, berkenaan penyembunyian identiti tu.. hihihi.. saya no komen.. Wah , boleh gitu.. Mungkin mereka ada sebab tersendiri tak nak dedahkan identiti mereka.. Pada saya, itu hak masing-masing kan ... hihihi.. Dan satu lagi, saya tak menyembunyikan identiti saya tau :)
Sekali, lagi terima kasih tak terhingga buat PCL yang telah review blog saya, dan buat semua pengunjung blog ini  :)

13 comments:

  1. wah...congrats kerana blog direview... happy for you dear...

    ReplyDelete
  2. waaa.. ade orang review blog.. syoknye..

    ReplyDelete
  3. wah...tahniah..blog direview oleh pcl..

    brg2 tu kak fieda pos guna pos biasa..pelik..byk tu..semua tak sampai..nk kata setem tak cukup mustahil sbb semua guna setem rm1..dah tu brg kecik coet jer..tak berat pun..

    ReplyDelete
  4. tu la, tadi ada baca kt blog PCL. tahniah ye sbb direview!

    ReplyDelete
  5. KALAU PCL TAK BUAT BARANGKALI SAYA TAK SINGGAH DI SINI.. :)

    ReplyDelete
  6. seronoknya blog direview..

    ReplyDelete
  7. takpe carik entry BooM yang lain pulak...hihi

    ReplyDelete
  8. menarik sebab byk persoalan perlu dijawab :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah...chayok2 naik2an jumlah entry & UV

    ReplyDelete