FEBREZE 'FABRIC REFRESHER'

April 19, 2013







Inilah pilihan hati saya. Fabric Refresher dari Febreze with Ambi pur. Saya suka yang "blossom & breeze" macam yang kat atas ni. Wangi sangat.. Saya spray kat tilam, langsir, sofa.. Memang wangi. Beli kat Mydin Nusajaya. Memang murah sangat berbanding Giant atau Tesco sekitar Jb. ecewwah...Siap servey lagi tu...








You Might Also Like

11 comments

  1. suka juga Febreeze Downy yang kaler pink ni... ^_^

    ReplyDelete
  2. suke gak wangi-wangian camni... segar je

    ReplyDelete
  3. kalu akak semua bau boleh, lg2 dulu aiyan selalu muntah kt tilam mmg kene sembur selalu, kalu tak fengsan kami nk tido kt blik tuh

    ReplyDelete
  4. as-salam..wow.. cayalah ross :)

    singgah jap usha2 pe yg patut..hihi

    ReplyDelete
  5. Best..
    Wangi kan...
    \AJ pun suka...

    ReplyDelete
  6. fifi pakai febreeze oren.. anti bacteria..

    ReplyDelete
  7. promote nampak. hehe.. suka gak bau febreeze.

    ReplyDelete
  8. saya selalu guna yang febreeze tu. yang ni berapa harganye satu botol tu ye?

    Uni recently posted : Akan Merindui Saat Ini

    ReplyDelete
  9. owhh yg baru ke ni? bole la try...deqla pun suka guna febrezze ni...

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS