LOSYEN SEJUTA KHASIAT ANUGERAH - INILAH REALITI

Thursday, 18 April 2013

LOSYEN SEJUTA KHASIAT ANUGERAH






Sekarang ni, inilah losyen yang saya dok guna. Saya memang selalu sapu kat bahagian perut. Kalau lenguh-lenguh sikit, sapu pada kaki. Memang best pakai ni. Bau dia harum je.. Walaupun ini yang extra hot, tapi tak ada lah panas sangat macam pati halia yang dijual dalam pelbagai jenama tu. Kalau dulu memang saya dok beli pati halia. Dok sapu kalau sakit perut ke apa kan. Tapi, kini tidak lagi. Ecewaahh..ayat. hihi. Saya memang puas hati dengan produk ni. Losyen sejuta khasiat ni ada tiga jenis. Saya ambil yang ini.  Memang bagus produk dari Anugerah ni kan. Apa pun, semuanya dengan izin Allah....










11 comments:

  1. ada jugak guna minyak sejuta anugerah.

    ReplyDelete
  2. ok ye...?nt kalau jumpa product ni boleh try...:P

    ReplyDelete
  3. setakat ini hanya beli air dia je.. tp teringin gak nak dapatkan minyak wangi dia tu

    ReplyDelete
  4. ooo losyen anugerah.. moon pon ada guna gak..tapi.. botolnyer tu warna hijau la...

    ReplyDelete
  5. yup..pati halia tu mmg pns giler...ok la nnti nk cuba ni tgk camne..huhu

    ReplyDelete
  6. akak bru nak tery losyen ni.. orang kate elok.. tapi tak jumpe cari lagi..

    ReplyDelete