9 Mei - SAYA DAH DEWASA

May 23, 2013




Alhamdulillah... 
9 Mei yang lepas, usia saya menginjak lagi. Kini dah berusia 25 tahun.. Hari ni baru berkesempatan updated pasal birthday sendiri.. Hihi. 

Tak sempat nak updated masa 9 Mei lepas. Berbagai perkara yang datang menerjah. 

Rasa sungguh cepat masa berlalu. Tup tup tup, dah nak dekat penghujung bulan Mei dah kan.... 

Terima kasih pada mak dan ayah yang telah melahirkan, membesarkan, menyayangi dan berkorban macam - macam untuk anakmu ini. Sesungguhnya tetrlalu besar pengorbanan mak dan ayah selama ini. Sayangggg mak ayah!

Juga buat suami yang kini mengambil alih tugas ayah. hihi... Moga hubungan kita diredhai Allah. . Aminn.


Terima kasih juga buat semua ahli keluarga dan rakan-rakan yang telah mendoakan dan memberi ucapan pada saya ye. Thanx...

Kat bawah ni,saya nak share dengan kengkawan kad ucapan yang saya terima dari Bahagian tempat saya berkerja. Terima kasih jugak ye..





p/s : Kawan-kawan, doakan saya dimurahkan rezeki untuk bergelar ibu ye... Aminn. Tetimakasih...



You Might Also Like

21 comments

  1. happy belated birthday Ain..semoga kehidupan sentiasa dirahmati

    ReplyDelete
  2. hepy belated2 birthday yek, dh dkt sebulan baru nk bgtau hehehe...

    semoga semua impian jd kenyataan

    ReplyDelete
  3. hepi belated besday dik...adik la ye sbb ai tua dr u..hehehe..

    semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, diberkati selalu..amin..

    ReplyDelete
  4. happy belated birthday dear.. moga sama2 kita memperolehi zuriat..amin... hihi..nak ke herba maharani tu..?? kalo nak deqla bole bgtau doc yg jual kat deqla tu.. bole beli dari dia..

    ReplyDelete
  5. Happy belated birthday Ros dan doa kakak moga apa juga yg dihajatkan akan dimakbulkan Allah.. amin.

    ReplyDelete
  6. happy belated birthday yg ke 25 ros. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki hendaknya..amin :)

    ReplyDelete
  7. happy belated birthday! :) kite sebaya..hehehe

    ReplyDelete
  8. happy belated birthday..

    inshaAllah ros.. tak lame lagi mesti ros akan bergelar ibu..

    ReplyDelete
  9. @Ainim SujuAin?.. ni Ros.. hihi.. terima kasih :)

    ReplyDelete
  10. @Cik Puan Fadliterima kasih kak, untuk kiriman doa tu :)

    ReplyDelete
  11. @Fifi NadhrahAminn.. moga masin mulut akak.. terima kasih sudi kirimkan doa buat Ros :)

    ReplyDelete
  12. selamat hari lahir ross..
    in shaa ALLAH

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS