BISKUT FAMOUS AMOS - INILAH REALITI

Monday, 27 May 2013

BISKUT FAMOUS AMOS



Saya ni bukanlah penggemar biskut Famous Amos ni. 
Ada pun ok, tak ada pun ok... Biasa -biasa je... 

Hari tu, pergi Giant beli barang dapur sikit. Pastu ternampak biskut ni dalam pack.. Tu yang beli.. 



Ada ke yang memang suka sangat makan biskut ni?... Mungkin saya lebih minat biskut Chipsmore kot, tu yang bila makan biskut ni jadi biasa-biasa je. hihi...

Ok,dah last -last entry ni baru nak cakap Selamat Pagi. hihi.. 

Jom mulakan hari Isnin ni dengan hati yang ceria.. Eh, ramai pulak yang sambung cuti yerrr.....




10 comments:

  1. Morning..kembar saya suka sangat makan biskut famous amos..tapi sekarang ni dah kurang sikit sbb beralih ke coklat..kalau saya, suka soft cookies dia je..

    ReplyDelete
  2. emm cikna pun biasa2 je kot. tak famous pun takpe. ;)

    ReplyDelete
  3. suka jugala tp tak kerap beli..hihi

    ReplyDelete
  4. sedap sgt! baunya sungguh harum. tp mahal la pulok kan. hehehe

    ReplyDelete
  5. sedap biskut ni...sbb tu la mahai...huhu...

    ReplyDelete
  6. sedap ke yunk.. xpernah try pon..hehehe

    ReplyDelete