BUAH NAGA TETAP MENJADI POJAAN HATIKU - INILAH REALITI

Thursday, 23 May 2013

BUAH NAGA TETAP MENJADI POJAAN HATIKU



Dah kali kedua rasanya saya tulis tentang buah naga dalam blog saya ni.. Ye, saya memang suka sangat dengan buah naga.. Sedap.. Lagipun, banyak khasiatnya kan.. Saya suka yang isi merah.. Yang isi putih, tak pernah rasa lagi.. hihi.. So, tak boleh nak komen pasal isi putih tu...




Yang ni saya beli di Kota Tinggi. Masa ni ada nak cari benda sikit kat sana, pastu ternampak ada orang jual.. Tu yang beli.. Suami saya tak berapa nak gemar sangat buah naga ni.. Saya sorang je lah tukang makan buah ni.. hihihi...






14 comments:

  1. merah lagi sedap berbanding putih, harganyapun jauh beza

    ReplyDelete
  2. owhhh..tukang habiskan tu hikhik..

    ReplyDelete
  3. honestly, Farah x pernah makan pun lagi buah naga...walaupun papa Farah banyak kali bawak balik rumah dulu... disebabkan dia tengok x der sambutan... so dia pun x beli lagi...ekekekeke... tapi orang kata buah naga ni bagus untuk kesihatan kan?

    ReplyDelete
  4. @umi alya yeke.. Ros tak pernah lagi rasa yg putih tu,,

    ReplyDelete
  5. @Farah Waheda Wahid la, nape tak nak makan.. sayangnya.. kalau ada, meh pos kat Ros.. hihihi

    ReplyDelete
  6. camne rasanya yer.. ?? deqla x penah mkn..huhu

    ReplyDelete
  7. yup..yg merah lg sedap dari yg putih. nyum nyum..buat jus pun sedap ni :)

    ReplyDelete
  8. aku tak berapa suka buah ni...huhu...tapi kalau jus dia aku minum pulak...kehkeh...

    ReplyDelete
  9. actually tak pernah lg mkn buah naga ni..huhu..asal nk beli je terbantut..hihi:P

    ReplyDelete
  10. sedap ni.
    ayah ciksu tanam naga putih

    ReplyDelete