HADIAH DARI ANMUM

May 28, 2013



Alkisahnya saya ada daftar kat website Anmum. Jadi member la.. Lepas dah daftar, wakil dari Anmum ada call saya. Nak confirmkan alamat. Pastu dia ada tanya nak susu perisa apa, untuk sampel la.. Then ada jugak tanya soalan sikit-sikit pasal personal.. 

Tapi kan, saya tak dapat pun sampel susu. hikhik. Saya dapat ini :

Add caption

Satu yang lekat kat peti ais dan satu lagi boleh lekat kat kereta....

Sebenarnya, saya memang dah beli pun susu anmum ni. Saya ambil susu coklat. Dalam 2 bulan lepas saya beli. Tapi, tak minum hari-hari pun. Bila rasa nak minum, baru bancuh. hihi.. 

Ya Allah, kau permudahkanlah kami suami isteri untuk menimang cahaya mata. Amin. 
Kawan-kawan, boleh sama-sama kirimkan doa buat kami? Terima Kasih :-)


**Tanpa sedar, ada manik-manik jernih yang turut berguguran di pipi ini ketika menaip entry ni...

Dah, dah.. tak mau feeling-feeling.. Jom mulakan tugas kita dengan sebaiknya :)







You Might Also Like

10 comments

  1. jgn sedih2 dik, insyallah jgn lupe doa n usaha... akak doakan ye moga cpt2 dpt cahaya mata, kalu dpt kembar lg bgs heheheh

    ReplyDelete
  2. sabar yer yunk.. jangan sedih2 jangan stress.. susah nak lekat jugak.. jijah setahun juga menunggu kehadiran cahaya mata..janji jangan mudah putus asa dan cuba lagi..InsyaAllah ada rezeki Allah akan kurniakan..

    ReplyDelete
  3. Semoga doa ros di perkenankan Allah

    ReplyDelete
  4. aritu ada gak register. cuma tak pernah lagi dpt sample or gift dari anmum since preggy anak no 2 dulu. huhu

    insyaAllah..mudah2an Allah permudahkan dan memberi rezeki pada awk satu hari nnt. jgn sedih2 ye. Allah tahu apa yg terbaik buat hamba2Nya. amin...

    ReplyDelete
  5. alo dear..jgn la nanges.. kite pun nak nanges sama tau... hukhuk... moga impian kita utk timang anak bakal jadi kenyataan.. amin...

    ReplyDelete
  6. sama la kita.
    ciksu pon dapat itu aje..
    susunya tak da pong..

    ReplyDelete
  7. insyaAllah..mudah-mudahan rezekinya dipermudahkan

    ReplyDelete
  8. takde rezeki lagi ke?
    takpe sabar ye...mudah2han pasni ada rezeki tau... jan sedih2... dan jan putus doa...

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS