Jom Jaga Pou

May 20, 2013




Sekarang ni, saya memang suka dok main Pou ni.. Hihi. Best.. Ada tak yang main jugak benda ni? Seronokkan?.. Bagi dia makan.. bagi dia mandi.. Tidurkan dia.. Kalau tak sihat, bagi makan ubat.. hihi. Pastu boleh main game sekali.. Bila duit dah banyak, boleh belikan dia baju baru, cermin mata.. Macam-macam lah.. Yang lagi best, dia bolwh ajuk cakap kita. Comelnya suara dia....  Cubalah kawan-kawan ....

Kat sini, saya nak share ngan kawan-kawan perjalanan kehidupan Pou saya. hihi. Dari dia baby, sampai dah jadi anak dara.. huahuahua.. Pandai saya bela dia.. Penuh kasih sayang lagi. 













You Might Also Like

13 comments

  1. Bila dah besar bolehlah carikan jodoh ye hahaha.... boleh ketagih ni:)

    ReplyDelete
  2. pou2 dah obesiti tue bagi dia makan fat burner.klik2

    ReplyDelete
  3. macam best aje..ramai jgk kawan2 fb yg maen..hehe

    ReplyDelete
  4. AJ taknak download..
    Kang tak benti pulak...
    Hehheheheh..

    ReplyDelete
  5. aritu ada gk nampak kt blogger MamyHarraz tuh psl pou nih... ce cite camne nk membela dia...tingin gk akak bela sekor

    ReplyDelete
  6. menarik...dlu2 suka la main gini...sekarang bz mcm xsempat je dah nk main2 ni...hehe...

    ReplyDelete
  7. haha.. comelnye game ni..nak install jugak la.. ;)

    ReplyDelete
  8. xmo main..nnt sha xbhnti mcm candycrush huhu

    ReplyDelete
  9. adik akak main binatang ni.. bile mintak pinjam fon.. 'kejap la.. aku nak bagi makan pou aku'..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS