WITH MY EX-BOSS

May 27, 2013



Sekejap je rasa masa berlalu. Pejam celik pejam celik dah 7bulan saya bertukar dari Kementerian Pertahanan Kuala Lumpur(MINDEF) ke Jabatan Kastam Johor Bahru. 

Tadi dok belek-belek gambar kat handphone. Pastu jumpa gambar saya bersama boss lama saya di Mindef. Tetiba jugak jadi rindu.. hahaha. Mengada kan? 

Sesungguhnya apabila saya bekerja dengan beliau memang seronok. Kerja tetap kerja, tapi wujud juga hubungan mesra. Tu yang best. Tak adalah kita stress kan. 






Kecil dan comel je orangnya.. Puan, terima kasih atas tunjuk ajar puan sepanjang kita berkerja bersama. Banyak ilmu yang puan curahkan. Terima kasih!


Entry hari ni dengan ex -boss awam. Next entry saya nak kenalkan dengan ex-boss tentera saya pulak :-)






You Might Also Like

9 comments

  1. moning
    salam isnin
    cuti pg mane...

    ReplyDelete
  2. dapat bos yg sporting n understanding memang seronok nak buat kerja..xde la stress kan :)

    ReplyDelete
  3. gred baper boss tuh? mcm muda lg sgt... tp skrg nih ramai je yg n41 mude2 kan...

    ReplyDelete
  4. huhuhu..mesti kerinduan pd puan ex boss ye.

    ooo..awk kerja kt mindef ke? kenal tak azlefa? dia kawan lama saya

    ReplyDelete
  5. Salam..perkenalan dr nieyl..

    ReplyDelete
  6. Bos yang baik mmg selalu kita ingat kan? kalau yg hampeh tuuuu...hehehe

    ReplyDelete
  7. untung dpt bos baik kan.. deqla kat sini pun ramai yg baik2 jugak...mmg comel bos ros.. =)

    ReplyDelete
  8. wahh ros pun bekerja dgn tentera gak yer..untunglah..mmg di kelilingi tentera..hee

    ReplyDelete
  9. ok la dapat bos sporting

    sekejap je kan dah 7 bulan

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS