CURLY FRIES ALA MC DONALD - INILAH REALITI

Sunday, 23 June 2013

CURLY FRIES ALA MC DONALD




Sekali sekala nak jugak makan lain dari yang selaku kita makan kan. Hari tu, saya ke Giant, beli barang dapur sikit. Jadi, bila lalu kat tempat frozen food, terpandang la kat kentang ni.. Aik, macam kentang Mc D la. Ala, yang selalu ada masa Mc D jual Prosperity Burger... Curly fries. Wah gitu. Sekali omputih keluar..  heeee...


Sedap tau.. Lagi jimat goreng sendiri kat rumah dari beli kan.. Curly fries macam ni pun ada kat A&W kan? Ha, lepas ni dah tak perlu ke sana. Kalau teringin beli je, pastu goreng sendiri kat rumah... Tapi, jangan makan selalu ye. heeee...

p/s : Eh perasan tak bekas air saya tu. Hihi. kalau saya upload gambar minuman, mesti ada bekas air tu kan?. Haaa, tu kira macam cawan rasmi saya la. Hee. Puas minum guna tu. Banyak sikit air dia kan :-)





4 comments:

  1. husband suke kentang goreng.. tapi da lame tak pergi mcD.. masih berjaye boikot..

    ReplyDelete
  2. kalau Mb panggil mambo fries. hihi

    ReplyDelete
  3. wahh.. nk try jugak la.. kat NSK agak2nya ada x??

    ReplyDelete
  4. waaa best ni..suka fries mekdi..tapi sekarang ni dah majok ngn mekdi sebab bantu israel huu...

    ReplyDelete