LAYAN CANDY CRUSH SAGA - INILAH REALITI

Sunday, 2 June 2013

LAYAN CANDY CRUSH SAGA




Hari Ahad = Hari Cuti = Husband Kerja= Tak ke mana

Bila dah tak ke mana, rasa boring la kan, apa lagi. hihihi.

Habis semua kerja rumah dibuat. Segala macam kain dibasuh, dilipat.. dan kerja -kerja sewaktu dengannya.. Masa masih lagi berbaki(ecewaahhh..ayat kemain lagi) hihi.

Jadi, cara nak isi masa yang terluang tu dengan bermain Candy Crush Saga..  Memang syok woo main.. hihi... 





Kawan-kawan dah stage berapa????



7 comments:

  1. Kakak saya dah stage 100+ berapa ntah..kembar saya dh 70+ kot. saya langsung tak main sebab tak minat

    ReplyDelete
  2. baru level 65 dah sebulan tak lepas2.. -_-

    ReplyDelete
  3. best tak game nni? ramai org cakap best tapi ima x cuba lagi..hihi

    ReplyDelete
  4. baru start nak layan...den baru lopaih level 28...masok 29, dah berkali² mati nyawa..hahaha...fedap boto!

    ReplyDelete
  5. tak terjebak lagi setakat ni...

    ReplyDelete
  6. fifi tak main binatang ni.. hihi.. takut terjebak..

    ReplyDelete
  7. deqla penah main separuh jln je.. lps tu dah mls.. entah.. x minat..hahaha...

    ReplyDelete