Friday, 28 June 2013

LIRIK LAGU UNTUK TERAKHIR KALI DARI MARSHA



Semalam saya ada updated entry DRAMA UNTUK TERAKHIR KALI DI ASTRO RIA. Hari ni saya akan share lagu tema drama ni pulak.. Bukan lagu baru ye. Ni lagu yang Marsha nyanyi masa final AF dulu. Lagu baru beliau la.. Ciptaan Ajai.. 

Nak tahu tak, saya tengok drama ni boleh nangis-nangis, ditambah dengan latar lagu ni.. Memang syahdu.. hihi.. Pastu dalam drama ni, watak Aisyah yang dilakonkan Elfira memang suka lagu ni. Aisyahasyik ulang-ulang je lagu ni kat kafe tu.. 

Ok, jom kita hayati lirik dia.. Lagu dia, kalau nak dengar cuba bukak youtube ke.. hihihi... Sorry kawan-kawan.. Saya share lirik je eh.. 



Mencinta dirimu
Untuk yang terakhir kali ini
Lihat ku di sini
Setia untuk dirimu

Kasih yang ku belai
Gugur selama-lamanya
Waktu yang memisah
Menghukum luka yang lama terpendam

Kesuraman yang telah lama menjelma
Dihujani sedihku
Melarakan kenangan bersama
Diakhir pemergian mu itu

(Bridge)
Tinggallah aku menanti
Mimpi yang indah kan mewarnai hati

(Korus)
Hanyalah dirimu
Yang bertakhta jiwaku dulu
Tak rela meninggal suci kasihmu itu
Bersemadi cinta ku di sini
Biar mekar mengharumi
Andai ada masa kan ku temu
Kasih



Suka tak lagu jiwang macam ni?.. 







5 comments:

  1. salam ros..mekasih singgah blog m3h
    salam kenal
    done follow *568*
    semalam first time tgk cite tu..hehe

    ReplyDelete
  2. xpernah dengar lagi lagu ni..hehehe..mun memang ketinggalan skit :p

    ReplyDelete
  3. nanti nk dgr la.. tajuk mcm penah dgr.. tp x ingat...huhu...

    ReplyDelete
  4. lagu ni memang layan ros...he hehe... kena dengan jiwa jugaklah... farah ni lagu apa pun boleh... asal halwa telinga dapat terima...

    ReplyDelete
  5. baca lirik tak berapa nk ada feel sangat.hihi

    kena carik kat youtube ler.

    ReplyDelete

Minta doakan saya dimurahkan rezeki untuk mempunyai zuriat :)
Terima kasih untuk doa itu.
Saya juga mendoakan semoga anda dimurahkan rezeki :)