MAJALAH RASA EDISI RAMADHAN - INILAH REALITI

Friday, 21 June 2013

MAJALAH RASA EDISI RAMADHAN




Wah..belum tiba bulan Ramadhan, dah ada majalah Rasa edisi Ramadhan ye,,.. Eh, mestilah kena awal kan.. Nak buat persiapan.. hihihi..

Ada 250 resepi dalam ni.. Pelbagai jenis masakan.. Ada lauk-pauk, kek, biskut, kuh-muih, pencuci mulut dan air.. Haa, bila dah beli buku ni, kalau tak ke dapur jugak tak tahu la kan.. hihi.. pesanan buat diri sendiri ni..


Mood memasak sudah mari la katakan.. hihihi..





11 comments:

  1. harus beli ni.. kata dah bersuami.. kena la bljr msk utk berbuka puasa bersama.. hehehe

    ReplyDelete
  2. dah beli kena try semu resepi ye...jan lupa buh kat blog ye

    ReplyDelete
  3. harus beli ni... so lepas ni tak derlah buntu nak masak apa kan...since ada 250 resipi...he he he...

    ReplyDelete
  4. wahh... persediaan yg bgs nmpknya ni..nanti share2 la...hihi

    ReplyDelete
  5. hihi...cik akak tapau je...bulan puasa nie...:)

    ReplyDelete
  6. Persediaan awal yer akak? Anyway, thankss yer sudi follow blog nis.
    Bagus blog akak, banyak info bermanfaat boleh dapat dekat sini. Nis letak blog akak kt bloglist nis. Moga kita bisa menjadi shabat yg baik. Salam ukhwah. :)

    #562

    ReplyDelete
  7. eh nak beli jugak la. hadiah kat mak. selalu pening kepala fikir nak masak ape. hihihi..

    ReplyDelete
  8. Buku memasak ada, harap berkurang sikit kadar pembelian di bazar ramadhan nnt..hehe

    ReplyDelete
  9. Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Banyak koleksi tudung2 dan shawl2 yang menarik dari HV collection. Harga yang ditawarkan murah dan berpatutan. Jangan lupa follow juga ye..

    Terima kasih =)
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete