APALAH NASIBMU POU KU SAYANG

July 04, 2013







Kesiannya dekat Pou saya ni. Kelaparan, mengantuk , demam, busuk tak mandi, tahi merata... Jangan risau, saya dah pun bersihkan Pou saya ni. Dah bagi makan kenyang-kenyang dengan segala macam makanan. Dah bagi makan ubat. Siap bagi main bola lagi. hihi...

Mula-mula je semangat nak main benda ni. Sekarang dah slow dah... Macam kata pepatah, hangat-hangat tahi ayam... 





You Might Also Like

19 comments

  1. Eee, banyaknya tahi dia...haha

    ReplyDelete
  2. percubaan yang ke 4 baru la berjaya masuk blog ros ni...asyik cakap tak ada jer..mcm noe kena jugak...

    ros mcm anak noe...siap cakap...sian pow aya..mati la dia..

    ReplyDelete
  3. pames juga games ni ye..tapi saya takde main pun..hehe

    ReplyDelete
  4. samala kita hangat2 tahi aym je..hee

    ReplyDelete
  5. huhuhu...

    ank buah aku berhantu main game ni...

    aiyooh

    ReplyDelete
  6. X pernah main game ni. X minat nak layan.

    ReplyDelete
  7. game kat mne ni ros??umor 25 dh...game jgkla penghibur klu kebosanana kan.same la kite..pastu dh tak bosan kena tinggal..hihi :p

    ReplyDelete
  8. @Teena Tnamemang banyak.. hihi.. saje nak tengok apa jadi..

    ReplyDelete
  9. @Noekenapa tak boleh masuk blog Ros?.. ni yang risau ni.. huhu

    ReplyDelete
  10. @Mimie Najiba'a ramai yang main.. Ros pun terpengaruh dengan orang sekeliling.. hihhi

    ReplyDelete
  11. @siti ZAHARAtu la pasal.. mula mula memang semangat.

    ReplyDelete
  12. @Isabel Diazhahahah.. dahlah kotor, pastu busuk kan.. (macam boleh bau pulak)

    ReplyDelete
  13. @Rapunzeel Cikiloloyeke.. budak2 memang suka lah game macam ni :)

    ReplyDelete
  14. @Ibu Lalacuba main sekali kak.. pastu mesti suka.. hihi

    ReplyDelete
  15. @ayutRos download kat playstore Ayut.. tula, kena biasakan diri Ayut, kalau kena tinggal.. hihihi

    ReplyDelete
  16. Hehe... Okje tak suka main game

    ReplyDelete
  17. tak main .hihi

    *ross. ciksu mmg dah buat pon rawatan kt GH.dah lama tapi mlas nk update.skrg tergerak nk share.mmg niat nak share dari awal berblog tp segan .hihi.

    ntikan ye.

    ReplyDelete
  18. err.. game apa ni eh? x penah main pun..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS