DAH TERIMA HADIAH DARI KAK INA (INTAN BERLIAN) - INILAH REALITI

Wednesday, 17 July 2013

DAH TERIMA HADIAH DARI KAK INA (INTAN BERLIAN)



Alhamdulillah.. Dah selamat sampai pun hadiah dari Kak Ina ( Intan Berlian). Terima kasih Kak Ina. Hari tu Kak Ina ada post kat blog yang beliau akan bagi hadiah kepada sesiapa yang berjaya printscreen jumlah pengunjung blog beliau yang mencecah 1 juta. 

Jom kira berapa kosong kat 1 juta tu.1 000 000. Ada enam kosong kan. Nak dijadikan cerita, memang saya gigih tunggu depan pc. Nak ambik gambar jumlah sejuta tu la. dup dap dup dap. 

Daripada angka kat bawah ni saya start menunggu. Terus menunggu dan menunggu.. hihi.




Then, sampailah ke angka 999 999. 


Oh, berdebar pulak rasa.Cepat-cepat capai hp. Nak snap pic sejuta tu. 
Jeng..jeng...  Saya pun ambillah gambar kat bawah ni.. 


Dengan yakin, terus emailkan pada Kak Ina. Bila dah send email, saya pun tengok baliklah gambar tu. Terperasan sesuatu yang pelik. Eh kenapa macam tak cukup satu kosong?... Uwaaa.... Dia jadi seratus ribu, bukan sejuta.. 

Nasib baik, Kak Ina still nak bagi hadiah pada yang dah email kat beliau, walau tak cukup satu kosong. Huhu. Thank you Kak Ina....

Bukan saya sorang je yang dapat. Ada lagi blogger lain yang dapat. Hadiah berupa brooch.


Terima kasih!

Cantik brooch ni. Warna biru...



Terima kasih lagi sekali.. Rezeki Ramadhan :)





27 comments:

  1. salam ramadhan..tahniah..cantiknye brooch tu..

    ReplyDelete
  2. tahniah.. gigih btl tunggu hihihihi

    ReplyDelete
  3. tahniah!!! mmg cantik brooch tu...nak! hehe

    ReplyDelete
  4. cantik..MV pun Printscreen yang ni...tapi x dapat pun hadiah

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. boleh wat raya

    ReplyDelete
  6. sama2.. :-) alhamdulillah dapat dgn baik :-)

    *MV, sabar yer... mv punya maybe lambat sikit kot sampai sbb sabah kan... akak pos hari pertama or kedua puasa kalau tak silap

    ReplyDelete
  7. Tahniah...cantiknya brooch..i like blue :)

    ReplyDelete
  8. tahniah dear...cantik brooch tu...

    ReplyDelete
  9. wahh cantiknyee.. boleh la pakai raya nnti... ;)

    ReplyDelete
  10. wah dapat kerongsang raya gitu.. jom join ga ni plak http://www.opzzpinky.my/2013/07/ga-like-ja-bah-by-sharina.html

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah..rezeki bulan puasa..hihi..

    ReplyDelete
  12. pageview fae masih belasan ribu hehe

    ReplyDelete
  13. wahhh gigihnya ros.. berbaloi dpt hadiah.. ;)

    ReplyDelete
  14. TAHNIAH..cantik kerongsang tu..=)

    ReplyDelete
  15. wahhhhh...cantik nya brooch tu :))

    ReplyDelete
  16. tahniah sis..cntik tu..utk raya t..hihiih

    ReplyDelete
  17. hahaha..ni mesti menanti pnuh sabar kan :D bgus la ros ni...dh dpt hadiah dr kak ina:)

    ReplyDelete