KEK BIRTHDAY ADA MUKA SENDIRI - INILAH REALITI

Monday, 1 July 2013

KEK BIRTHDAY ADA MUKA SENDIRI




Jumaat lepas, kakak saya, Kakyang ada buat majlis harijadi anak-anak beliau. Buat sekali majlisnya. Baby Arif lahir 22 Jun 2011( 2 tahun ) dan Baby Mat lahir 30 Jun 2010 ( 3 tahun ).  Memandangkan family saya kan kat Kedah.Saya pulak kat JB. Memang tak dapat nak balik.. huhu. So, tengok dari jauh je lah.. hihi.

Bila tengok gambar kek birthday tu, best pulak.. Ada gambar dorang adik beradik. Ye la, saya ni mana la pernah tengok kan.. Hahhahaah....


Happy Birthday sayang. Mak ude tengok dari jauh je ye.... 



Bergambar dengan nenek dan atuk..  Kalau nak tahu, Kakaak saya ni, Kakyang bekerja.  Time dia kerja, dia minta tolong mak ayah la yang jaga kan.. Tak hantar rumah mengasuh atau nursery...



Ni lah kakak saya, Kakyang... Yang kanan tu Baby mat, abang dan yang kiri tu Baby Arif, adik... 

Geram tengok gambar anak saudara saya ni. Tunggu Mak Ude balik kampung raya ni ye... 




10 comments:

  1. teringin letak gmbr kat kek tp nnt x sampai ati lak nak potong ekekekeee

    ReplyDelete
  2. leh mkn ke stick letak muke tuh?kertas kan bnd tuh...

    ReplyDelete
  3. mcm tak smpai hati nak ptg psl ada muka..kih2.

    ReplyDelete
  4. wah meriah birthday dorang..HB

    ReplyDelete
  5. comel! :D



    kalau kite x sampai ati nak potong kek tu hihi

    ReplyDelete
  6. ish.. x sggp nk tempah kek mcm ni sbb mesti syg nk mkn nnti...hihi

    ReplyDelete
  7. tak pa la tg dari jauh.

    walaupon tak dapat nk merasa kan.
    doakan utk anak2 sedara

    ReplyDelete
  8. wah!! bleh buat contoh untk kak hri lahir nanti..hee

    ReplyDelete